Stiu cum e, am trecut si eu prin asta, placeam foarte mult un baiat si el nu imi impartasea sentimentele.
Pot sa iti spun ca in timp oricum il vei uita, nu definitiv dar nu vei mai avea sentimentele astea pentru el.Cu siguranta nu il vei mai placea cand vei avea un iubit(asa s-a intamplat si la mine).
Dar, daca nu iti gasesti pe nimeni, incearca sa iti ocupi cat mai mult timpul, sa fi inconjurata de prieteni tot timpul, sa te gandesti la partile lui negative(asta daca il cunosti f bine) si ca nu e potrivit pentru tine.Cu vointa vei reusi, conteaza sa vrei foarte mult sa il scoti din inima ta.
Acum tu cred ca te gandesti ce frumos ar fi sa fiti impreuna... dar gandeste-te ca poate nu ar fi chiar frumos, poate el nu te-ar respecta, sau nu ar fi cum ti-ai dori iar in cazul asta mai bine ca nu esti cu el, altfel ai suferi mult.
Numai bine!
Nu il placi.Esti obsedata de ceva ce a plasmuit memoria ta.Sunt sigura ca pentru tine el e cel mai frumos, dragut, educat baiat
Dar nu e chiar asa.De ce crezi ca se zice ca iubirea e oarba? Pentru ca te impiedeca sa vezi adevarul.Cauta-i defectele.Cand il vei cobori de la randul de zeu vei vedea ca nu e atat de perfect cum iti imaginai.In cazul tau dezamagirea ar fi buna
Pai mai va cunoasteti? daca da ar trebui sa-ti fie usor adica am mai scris pentru multe fete cum sa faca sa atraga atentia unui baiat si nu-ti mai zic si tie (daca te intereseaza cauta) daca nu va cunoasteti ghinion adica mai eu sunt in aceiasi situatie cu un baiat pe care il iubesc de 1 an si am si fost impreuna iar acum ne iubim ca in prima zi totul este sa vorbesti cu el si cheia este ANTURAJUL COMUN daca nu aveti atunci nu ai altceva de facut decat sa iti faci curaj si sa vorbesti cu el sau sa te zbati sa-i afli id complicat oricum
bafta pup miruna (fundita?)
Uite, poate ti se intampla ca si mie:M-am indragostit de un baiat cu 3 ani mai mare ca mine si nu-l pot uita deloc.Am reusit sa ma placa numai prin faptul ca baietilor le plac fetele frumoase sau cochete, sau pentru ca ei vor ce nu pot avea.Incearca sa nu cazi in obsesie. Iubire, iubire dar lasa-i baiatului loc sa respire si nu te stradui sa fii fata cea rea ca-i place lui, fii tot tu. Fa si tu niste teste de dragoste de pe http://www.clopotel.ro/