Nu ramai insarcinata daca te masturbezi, stai linistita
Altele se chinuie sa ramana verificand calendarul la data cea mai fertila si tot si tu te sperii ca o sa ramai daca ai avea putina sperma pe deget? Corpul tau trece prin transformari, multa sanatate
Inca una care habar nu are ce e punctul G!
http://www.click.ro/extra/sexualitate/punctul-femei_0_964103647.html
Citeste si informeaza-te, postarea ta e o ineptie!
De unde naibii sa ai sperma pe deget? Te masturbezi reciproc cu un baiat? E normal ca sinii sa ti se intareasca si sa te doara in timp ce te maturizezi dar nu stiu cu voma cum e.
Se poate, absolut. Am o prietena care se masturba in ureche cu o conducta veche de tractor, de pe vremea comunismului, dupa care se masturba PRIN buric IN punctul H, care se afla langa punctul G, dar este mai putin vizibil. Fara sa-si dea seama ca are pe deget urme de lichid de frana, antigel si ulei de motor, s-a masturbat si dupa aceea a ramas gravida. Acum are un copil frumos, sanatos, care creste intr-o saptamana cat altii in 7 zile. Sper ca te-am ajutat, data viitoare sa fii mai precauta cand te masturbezi IN punctul G. Poti incerca sa te masturbezi in dormitor.
Nu mai radeti ca e grav! Asa ajung copiii sa aiba copii! Fetito, ce varsta ai? 12? sau mai putin? Mergi la mamica ta, care se ascunde de responsabilitatea de a fii mama si intreaba ceea ce ai de intrebat! Daca e constienta de importanta explicatiilor ei, te va ajuta sa stii ceea ce te intereseaza! Iar pe cei care in loc sa te ajute, rad, nu-i baga in seama! Vorbeste cu mama ta, ca daca nu aflii anumite lucruri de acum, altii ar putea profita de lipsa ta de informare.
Nu, nu e posibil. chiar daca (ceea ce nu cred) masturbezi impreuna cu un baiat, sperma moare la contact cu aerul. Protectia(in timpul actului sexual, in sine) e foarte importanta.Totusi te indemna sa realizezi ca nu e CHIAR asa de usor sa ramai insarcinata, Ar fi foarte bine daca te-ai mai informa in domeniu. In rest, numai bine!
Dana1998 întreabă: