anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Georgiana si am 12 ani.
Imi place de un baiat. Dar el nu da semne ca ma place Adica prima oara cand l`am cunoscut da ma baga in seama, vorbeam cu el ma cuprindea incerca sa ma pupe etc. dar cum eu nu l-am mai salutat el nu ma mai bagat in seama. ce-ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Maniacu777 a răspuns:

Pai se pare ca el crede ca nu esti interesata de el...Incerca sa vorbesti cu el si sa ii spui ca il placi.bafta tongue

4 răspunsuri:
| anduta160 a răspuns:

Ca sa nu mai incep cu texte ca esti prea mica etcoh go on vad ca nu are rosthappyincearca sa discuti cu eltonguepoate el este impreuna cu alta fata sau poate nu te place cel mai bine este sa vb cu el si sa ii spui ca il simpatizezi astepti apoi o reactie din partea lui nu ii spune din prima ca il placi:*

| Daiana_1431 a răspuns:

12 ani?!

| Aura a răspuns:

Ia si vorbeste cu el, fii deschisa. Socializeaza cat mai mult cu el. Spune-i ce simti si spune-i sa faca ceva in privinta asta. Eventual iti vad un pont : ia-l deoparte si vorbeste cu el, spune-i,, auzi, mie-mi cam place de tine, deci, ori faci ceva in privinta asta ori o lasam balta", nu mai astepti un raspuns, pleci. Si apoi, daca el va fi interesat de tine te va cauta, daca nu nu.

| Deutza_5625 a răspuns:

Nu stiu incearca sa vb cu el poate asta te ajuta!
fundita?