| daianageo a întrebat:

numele meu este Georgiana si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta ...problema este :Acum cateva zile am facut sex cu prietenul meu care s-a intamplat sa fie primul meu contact sexual. El a ejaculat din greseala pe mine dar grav este ca a ajuns putin si deasupra p****i mele (:d)... dar am sters repede.Acum ne facem griji ca as putea sa fi ramas insarcinata. Voua vi s-a intamplat asta, care sunt sansele sa fiu gravida? Va rog sa ma ajutati crying

Răspuns Câştigător
| Foca a răspuns:

Stai linistita ca nu cred ca ai ramas. Nu prea vad de ce sa ramaiwinking funda pls

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sunt sanse sa fii insarcinata. In primul rand, daca penetrarea a avut loc fara prezervativ, ai un risc de sarcina de 10-30% in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai (poate chiar mai mare daca erai in primele 15 zile). Dat fiind ca ejacularea s-a produs pe vulva, asta mai adauga un risc suplimentar, imposibil de cuantificat in cifre.

| Cypronge a răspuns:

Buna Georgiana
Poti ramane insarcinata si daca a fost primul contact sexual, si daca el nu a ejaculat inauntru, pentru ca lichidul seminal, lubrifiantul ce il secreta penisul in tipmul concactului sexual contine si spermatoizi, deci este o sansa sa fi insarcinata nu mare dar exista, asa ca pentru a fi sigura cumparati un test de sarcina de la orice farmacie si vei afla la sigur.
Iar pentru viitor folositi un prezervativ, pentru ca el opreste o sarcina nedorita dar te si protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala, sexul neprotejat este rezervat pentru cuplurile casatorite care doresc sa isi intemeize si o familie.
Prezervativul normal scade din placerea contactului sexual dar daca cumparati un prezervativ ultra thin si mai luati si un lubrifiant din farmacie atuncea placerea obtinuta va fi exact ca si cum nu folositi prezevativul.

| glamour a răspuns:

Exista sanse destul de mari sa fi gravida daca nu v-ati protejat, baiatul inainte de a ejacula elimina un lichid care contine spermatozoizi, deci nu e obligatoriu sa ejaculeze in tine ca sa ramai gravida. Fa-ti un test de sarcina dupa vreo 2-3 saptamani. Daca ai fi avut contactul sexuala ieri ai fi putu lua pastila de a2a zi insa acum e prea tarziu, dar ce sa faci...asa se intampla cand va arunca-ti cu capul inainte, fara sa ganditi, fara sa va documentati despre ce inseamna sa iti incepi viata sexuala, pentru ca a face sex nu e numai placere, ai si anumite responsabilitati. Sper sa nu fi insarcinata si sa te fi invatat minte si de acum inainte sa va protejati, mai ales ca un prezervativ nu e asa de scump.

| yoanna11 a răspuns:

Pai puteai sa iei pastila de a 2 zi ca sa fi sigura, dar cel mai bine fa-ti un test de sarcina.si daca NU a ajuns in vagin clar NU ai ramas, dar daca a ejaculat chiar pe pielea p*****i tale tot as crede ca nu ai ramas, pentru ca te-ai sters. Du-te la farmacie si ia-ti 2 teste de sarcina,(daca nu esti sigura de primul il faci si pe al doilea) si urmeaza instructiunile, sau ai putea sa ii ceri sfatul farmacistei si s-ar putea sa iti dea o pastila, sau un tratament de anticonceptionale.ast msj pe privat sa imi spui care e raspunsul. Te pup

| Melinda_8816 a răspuns:

Exista totusi sanse, mai bine fa un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nai cum sa rami gravida de oarece nu s-a dat drumu in tine