Buna! Bineanteles sexul, baietii astia, cine-i mai intelege? de ce? probabil te-a lasat din cauza sti tu baiatul e supus incercarilor cat mai multe ca altfel nu se simte bine ( nu ma refer la toti ) eu iti dau un sfat pentru ca am trecut si eu prin multe! nu-i mai aspunde la telefon e calr vrea decat sex si nimic altceva din moment ce a mai fost cu fete cred ca ai fi chiar prostanaca daca ai mai accepta, i-ai acordat nenumarate sanse, ai de gand sa mai suferi? baieti sunt peste tot, plina lumea de ei esti o fata speciala vei gasi intr-o buna zi pe cineva care va sti sa te aprecieze! ai grija sper ca te-am ajutat
Multumesc mult!:*
Nu ai pentru ce asa ca ai grija pe viitor!
"baieti astia" nu ca ma simt sau altceva , dar de ce nu zici si fetele astea, vorba aia prostu incearca tot timpu daca ii se da, tot asa. el a incercat, ea de ce s-a dus? ehe, asta nu se mai zice
Daca nu te simteai taceai mei pe bune am specificat unii pai fata daca-l iubeste poate inca mai spera sa se impace cu el dar dee poate ii place sa-si bata joc lui, si sunt perfect de acord si cu tine dar aici era vorba de el nu de ea
Cum dq ar putea iubi pe cineva (nu conteaza fata baiat) care tea inselat cu 3, si vine la tine doar pentru sex? e dusa lumea asta, numai stie ce e aia iubire
De ce tu nu ai iertat niciodata persoana iubita? sau poate nu ai iubit? da uite simplu poate a fost o chetie de moment nu trebuie sa judeci tu oamenii daca tu ai un caracter puternic bravo tie, ar trebui sa mai dai din el si altora
Nu am avut de ce sa iert, de 19 luni de cand suntem nu am avut motiv de cearta ca dupa aia sa iert sau sa fiu iertat. eu mor cand aud unii of domne ne-am certat nu stiu ce nu stiu ce, pentru ce dq va certati oameni buni... aveti abia 15 ani, nu aveti bani de chirie sau ce? e o prostie, daca intr-adevar iubesti pers de langa tine, nici vocea nu o ridici la ea, doar cand o privesti te duce cupidon pe nor =), asa ca nu vad motiv de cearta sau alta prosteala.
ps : nu ca judec oamenii, fiecare face ce vrea e viata lui, dar mor cand se plang ca vezi domne ala ma lasa si pleaca cu altele 3... cum sti sal suporti ca e... sa stie sa nu se planga sau sa faca pe nevinovata. sper ca mam explicat bine
Mda ti-am zis ai si tu dreptatea ta in felul tau dar iti mai spun eu tie ceva? Nu toti gandesc ca si tine si crede-ma ca si eu am o relatie de 1 an si 5 luni si nu e chiar totul roz pentru ca dupa un anumit timp intervin multe! dar ti-am zis ai si tu dreptatea ta
Poate ca vrea doar distractie. Ignora-l si daca te mai suna spune-i ca tu vrei sa iti continui viata si ca nu vrei sa te mai deranjeze cu telefoane si sa te mai cheme la el... din cine stie ce motive. Nu cred ca este o idee buna sa te impaci cu el, dar asta ramane la aprecierea ta. Succes! :*
Pai se pare ca te cheama doar pentru a-si satisface placerile. Ar fi cazul sa-l lasi si sa-ti vezi de viata ta. Ce rost are sa stai sa te foloseasca el cand are chef?
Multumesc!
Multumesc!:*:*
Nu vreau sa Te jignesc dar cred ca el a doar te a folosit doar pentru sex si atat tot! Iti recomand sa l uiti definitiv! Cred ca ti simte cat de slaba esti si profita de tine! Are impresia ca il iubesti mai mult decit normal si vrea sa faca orice cu tine si atita tot! Deci uita l!
Vreau sa ii demonstrez ca nu ma poate avea cand vrea el si sa ii arat ce o pierdut.