Da o sa iti iasa un copil cu o unghie mare in loc de ceafa AI GRIJA serios, or sa faca misto de el la scoala
Dar mai bine de ce nu cumperi un deget din plastic si til introduci acolo si il ti precum cerceii din urechi.
Just jocing, nu poti sa ramai insarcinata, poate doar cu dureri de burta si de alte chestii daca nu esti spalata pe maini
Nu ai cum. e imposibil pentru ca degetul tau nu ejaculeaza...offf...in ce secol traim? daca degetul tau ar ejacula acum u ai avea un bebe pe nume degetel copilu'-minune informeaza-te si u fata
Cu siguranta... cum mama naibii sa ramai insarcinata daca iti introduci degetul... dar daca vrei sa ramai call me)))))))))))))))))))))). glm
Asta e cea mai tare intrebare pe care am auzit`o
vezi sa nu nasti oameni cu cap de deget
Draga mea se poate ramane insarcinata si prin masturbare numai daca cumva tu ai atins cu degetu sperma sau a ramas sub o unghie pentru ca ea ramane activa 3 zile... dar daca nu exista sperma nu ramai 100% insarcinata... dar ai mare grija cu infectiile spala-te inainte cu apa calduta si cu sapun... multe fete au facut infecti am prietene dar nu a fost ceva grav cu un tratament s-a rezolvat in cateva saptamani ai grija si comunica mai mult, iti e de folos pe viitor
Aoleu frate, suntem in 2009 si un copil de cls a4a stie totul despre sex si etc, iar u ai 15 ani si pui o intrebare asa de prosteasca? nu trau invatat in clasa a7a la scoala? pe noi nea invatat anul trecut in fine. daca degetul tau ejaculeaza (adica curge sperma) da poti, daca nu, nu.
pa
Maria, daca vrei neaparat sa simti ca o faci, da-mi un telefon ca vin eu la tine sa iti explic cum sta treaba cu...
AndreeaEmma întreabă:
anonim_4396 întreabă: