| Ingrid_4768 a întrebat:

Numele meu este Maria, 15 ani.ma masturbez singura cu degetul. Exista vrreun risc sa raman insarcinata? multumesc

48 răspunsuri:
| okei a răspuns:

straight face Da o sa iti iasa un copil cu o unghie mare in loc de ceafa AI GRIJA serios, or sa faca misto de el la scoala rolling on the floor
Dar mai bine de ce nu cumperi un deget din plastic si til introduci acolo si il ti precum cerceii din urechi.
Just jocing, nu poti sa ramai insarcinata, poate doar cu dureri de burta si de alte chestii daca nu esti spalata pe maini happy

| dan00tza a răspuns:

Nu ai cum. e imposibil pentru ca degetul tau nu ejaculeaza...offf...in ce secol traim? daca degetul tau ar ejacula acum u ai avea un bebe pe nume degetel copilu'-minune rolling on the floorinformeaza-te si u fata

| Pho3nix a răspuns:

Da...ai sa nasti gemeni.

| PostMortem a răspuns:

Cu siguranta...rolling eyes cum mama naibii sa ramai insarcinata daca iti introduci degetul... dar daca vrei sa ramairolling on the floor call melaughing)))))))))))))))))))))). glm

| emotions4th a răspuns:

Te masturbezi:O:O:O! poti ramane insarcinata cu degetul tauwinkingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce prostie chiar nu vrea nime-ni sa faca sex cu tine cher nu ai minte sa ramii insarcinata de la deget el ce elimina sperma chiar nu gindesti.

| alexbzalex a răspuns:

Omfg intrebarea secolului laughing dar ccred ca ai pus-o doar asa la distractie

| dragosh a răspuns:

Nu te mai masturba ca poate i se pune pata degetului si ejaculeazalaughing.

| ing. a răspuns:

Asta e cea mai tare intrebare pe care am auzit`o rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
vezi sa nu nasti oameni cu cap de degetrolling on the floor
laughinglaughinglaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai dovada d o intelijentza ieshita din comun... sigur o sa ramai insarcinata... s n anuntzi sh p noi cine ii tatalwinking

| adiuca a răspuns:

Draga mea se poate ramane insarcinata si prin masturbare numai daca cumva tu ai atins cu degetu sperma sau a ramas sub o unghie pentru ca ea ramane activa 3 zile... dar daca nu exista sperma nu ramai 100% insarcinata... dar ai mare grija cu infectiilewinking spala-te inainte cu apa calduta si cu sapun... multe fete au facut infecti am prietene dar nu a fost ceva grav cu un tratament s-a rezolvat in cateva saptamaniwinking ai grija si comunica mai mult, iti e de folos pe viitor

| thegreatgatsby a răspuns:

Aoleu frate, suntem in 2009 si un copil de cls a4a stie totul despre sex si etc, iar u ai 15 ani si pui o intrebare asa de prosteasca? nu trau invatat in clasa a7a la scoala? pe noi nea invatat anul trecuthee hee in fine. daca degetul tau ejaculeaza (adica curge sperma) da poti, daca nu, nu.
pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 15 ani nu stiam cum s`o conving pe mama sa ma lase noaptea pe afar ca sa joc pititea si uite ce fac astia in timpu liber, nu ma intereseaza ce zic altii insa parerea mea. urat am evoluat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingrolling on the flooram auzit-o si pe asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca pui si niste **** pe deget.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai logica ca te masturbezi singura.si nu nu ramai gravida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi tu esti in bancu ala cu maria si ion... buna gluma dar unde este ion fata draga? lipseste personajul principal!

| ShiFT_7270 a răspuns:

Maria, daca vrei neaparat sa simti ca o faci, da-mi un telefon ca vin eu la tine laughing sa iti explic cum sta treaba cu... laughing