| maria232 a întrebat:

numele meu este maria si am aproape 17 ani. De curand mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu. Suntem impreuna de aproape 2 ani.si am considerat ca acum este momentul potrivit. Luna trecuta am intretinut relatii sexuale neprotejate, dar mi-a venit stopul.intru-un mod mai ciudat decat de obicei, deoarece nu era atat de "curat". A durat 5 zilemiar la vreo late 4 zile, sanii au inceput sa mi se intareasca si ma dor la atingeri...si ii am si astazi.asta insemnand aproape 5 zile. Am facut un test de sarcina, seara, si a iesit negativ. Ma gadesca sa mai fac unul.si sa vad ce este.
As vrea sa stiu, daca s-a intamplat oricarora dintre voi si sa primesc un raspuns care sa ma mai linisteasca.Multumesc!

5 răspunsuri:
| XxY_5456 a răspuns:

In primul rand, PROTEJEAZA-TE! de acum incolo. In al 2-lea rand, nu cred ca ar trebui sa iti faci griji pentru modificarile care le sufera corpul tau. Se intampla pentru ca ti-ai inceput viata sexuala... Oricum, calculeaza-ti menstruatia si mai fa un test peste o saptamana, doua. Good luck!

| francesca89 a răspuns:

Pai de aia te dor sanii ca ti'a venit ciclu', nu mai da banii pe teste ca n-are niciun sens.bafta

| bia0000 a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia clar nu esti insarcinata si daca el nu se protejeaza macar fa-o tu!

| candora a răspuns:

Asa am patit si eu la inceput, nu este nimic, stai fara grija, eu si la ginecolog am fost, deci-->experientawinking

| KaterinaPetrova a răspuns:

N-ai nimic stai lin.asa e prima data.insa dca nu ti plc prezerrvativul foloseste macar pharmatex sau ceva d genultongue