anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

numele meu este raluca, am 15 ani si un prieten de 22.problema este ca parintii mei in special mama nu ma lasa sa stau cu el, nu din cauza varstei, pur si simplu nu il suporta, pentru sp mama e un vagabond, asa si este, dar eu il iubesc, si pot sp k si el, si nu are nici un "interes"l mine, il cunosc destul d bine! aseara am iesit sa ma vad cu el, si fara sa vreau m-am intalnit cu mama.vaaaaaai doamne sa luat de el, la injurat rau de tot, ma simt fff prost daca ma credeti imi vn sa mor, am inghitit o gramada d pastile, mie foarte jena de el, nici nu cred ca o sa imi mai vorbeasca.credeti.ma mi.as da jumatate din viata numai k asta sa fie un vis, nu aveti idee cat de oribil este totul, vreau ca zilele astea sa ma intoxic cu pastile sa pot merge la spital, maca acolo sa fiu singura sa pot sa ma gandesc sa fumez o tigara sa fiu singura, pentru simt nevoia asta, nu am p nimeni cui sa ii sp durerea mea, de aceea sc pe TPU. sper sa nu radeti de mine sau sa ma considerati nebuna, nu aveti idee cat pot suferi din cauza asta, mi.sa mai intamplat asta de nenumarate ori, nu stiu ce sa fac cu mama asta, va roog frum ajutati.ma cu cateva sfaturi

3 răspunsuri:
| justaboy a răspuns:

Vai de viitoru nostru nu va mai...te-ti cu cu toti maimutoii ca faceti bastarzi nasoli si nu o sa munceasca in veci cot la cot cu noi

| CeQe a răspuns:

Esti cam prostuta fetisoara. daca stii ca el este cam golan? de ce m-ai stai cu el? si trebuie sa iti asculti si parintii, nu esti majora sa faci ce vrei.

| Cosmin_8744 a răspuns:

N-are rost sa te intoxici cu pastile po-ti avea urmari grave din cauza asta incearca sa stai de vorba cu mama ta si crede-ma eu cred ca e mai bine sa o asculti pe ea.