| ramona_6564 a întrebat:

Numele meu este Ramona(18) si as avea si eu cateva intrebari. In perioada 7-14 februarie am avut c. m. In 4 martie am facut sex pentru prim data, neprotejat(totusi nu a ejaculat in mine). De atunci s-a mai intamplat de 2 ori, la fel. Stiu k nu e ok... Majoritatea femeilor sangereaza prima data, eu nu am sangerat deloc. Dar asta nu e marea problema... Mie de obicei imi vine c. m. aprox in aceeasi zi a lunii, si dureaza 7 zile. Dupa cum am calculat trebuia sa-mi vina deja. Nu pot sa nu ma gandesc la o eventuala sarcina, chiar daca nu a intarziat mult (la mine intervalul e 30-31 zile, nu 28). Nu stiu in cazul asta cum apreciez perioada fertila? Ce parere aveti, care sunt sansele sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

DECE NEPROTEJAT?! PE CE LUME TRAIESTI< DOMNISOARA? daca ai ramas si dispare, sau nu recunoaste ca el a fost, sau zice ca el a fost unul din "N"? De BOLI TRANSMISE PE CALE SEXUALA - CANDIDOZA, SIFILIS, CIUPERCVI, HPV, HEPATITE, HIV>>>>SIDA? Abia asteapta sa va "pupe", nu stii? Daca el e egoist si INconstient, si tu trebuie sa fii la fel? Daca faci avort, si te pedepseste DUMNEZEU< si nu vei mai putea ramane gravida NICIODATA? Merita? Judeca si tu!, macar acum! La liceu nu ai facut cursul de Educatie pentru SANATATE? Sau ai chiulit? TREZITI-VA, si NU MAI FACETI SEX NEPROTEJAT!

3 răspunsuri:
| Simon a răspuns:

Si eu care credeam ca intrebarea mea legata de sexul neprotejat e o tampenie laughing)). Voi chiar nu intelegeti mai fetelor, nu serios acum, ce va costa daca folositi un prezervativ? Faceti-o mai cu cap. Offfffff........psiho ai nota 10 tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te-a pacalit el sa nu folositi prezervativul...asta inseamna ca NU II PASA DE TINE...ci doar de nevoile lui... fa-ti rapid test de sarcina si mai repeta dupa o saptamana...Altadata ai mai grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu nu mai face prostia cu feritu.