Simona, ar trebui sa faci ce iti spune inima, poate baiatul cu care te ai sarutat in perioada in care era plecat iubitul tau in Italia este doar un 'moft', de aia trebuie sa ai grija ce decizie faci, si totusi nu ti o spun in nume de rau, dar sa faci sex la varsta de 14 ani nu este bine pentru tine, organismul trebuie sa fie dezvoltat bine, dar eu te sfatuiesc sa nu o faci, mai asteapta macar 2-3 ani.
Te pup, si ai mare grija, daca o faci protejeazate
Tu trebuie sa il cunosti destul de bine si trebuie sa stii daca chiar te iubeste sau daca asteapta doar placeri din partea ta. Daca stii ca te iubeste si tu il iubesti,asteapta-l dar nu pentru a face sex ci pentru iubirea voastra :X Cand vorbesti cu el spune-i ca nu o sa faci sex cu el cand va veni la vara si vezi cum reactioneaza! Daca se supara,te santajeaza e un pervers, daca nu, merita!
In primul rand acest Ionut e clar ca a vrut doar sex de la tine. Daca din prima seara ti-a cerut asta e logic. tu pentru el esti ca un fel de castig daca esti virgina si el va fi primul si cine stie cu cate o sa mai fie el acolo prin Italia. eu te sfatuiesc sa nu il mai astepti.
daca ai sarutat deja alt baiat inseamna ca esti pregatita sa treci mai departe. Ai GRIJA!
Draga mea nu uita ceva AI 14 ANI PENTRU NUMELE LUI D-ZEU cum te poti gandi la sex la varsta asta. traieste-ti intai copilaria si cand vei ajunge tu pe la 17-18 ani cand ai si tu mintea mai coapta si nu te amendeaza legea daca se intampla vreun"accident " atunci sa te gandesti la sex.Intai invata tu vorba aia sa treci examenul de capacitate sau cum ii mai zice acum si dupa vreau 3 ani de la examen sa te gandesti sa o faci cu cineva.bagati-va fratilor mintile in cap ce dracu.
La 14 ani nu stiu dc te grabesti asa de tare sa "o faci ". Mai ai destul timp inainte. Gaseste intai persoana potrivita. Care te si iubeste, nu numai sa faci sex cu el si atat. Eu zic sa mai ai rabdare ca la 14 ani nici organismul nu este pregatit pentru asa ceva.
Ai grija de tine!
Da' lasati fata in pace. daca ea vrea e dorinta ei.
cate fete nu o fac la varsta asta, macar protejaza-te.
Trebuie sa va zic ca il iubesc extrem de mult si ca as fi dispusa sa o fac cu el si nu cred ca as regreta. Vreau pareri dau fwnditza!