Pai, poate ca n-ai o varsta chiar foarte mare, bine, chiar nu e mare si din cate vad in poza de pe profil esti chiar frumusica.Sincer,eu zic sa-i demonstrezi ca poti mai mult, sa-i vorbesti intr-un mod mai matur, mai senzual.Sa-l mangai, sa te joci cu buzele lui, sa te imbraci mai elegant, ba chiar sa urmeze si un sarut nu doar un pupic pe gura.Bafta in continuare si nu conteaza varsta, poate acum.pentru ca esti tu putin mai mica, se vede acolo o diferenta, dar peste un an doi nu se va mai face diferenta, iti spun eu:*!
Teo... baiatul are dreptate, esti prea mica, ai doar 12 ani, ai timp de iubiti. El are 16 ani si probabil ca vrea o fata mai mare, probabil are alte ganduri. Ar trebui sa mai astepti, ai timp.
Intre timp puteti fi foarte buni prieteni si poate dupa ce tu vei mai creste... lucrurile se vor schimba
La 12 ani vrei sa se puna cu tine? Ubitha nu stiu ce sa zic dar... hai sa zicem ca nu stiu cati ani aiX_x
Spune-i ca nu esti chir asa copilaroasa pe cat pari si poate esti chaiar atat de matura cat el desi nu stiu cat de adevarat e asta
P. S. la 12 ani ai putea sa fc alte chestii decat gata tac
Hello... aici vb cu o noua generatie
. am mai avut inca 5 prieteni inainte. puteti sa nu va mai comportati cu mine ca si cum as avea sasea ani si nu m-am sarutat niciodata? sincer, chiar e enervant
Ok.Calmati-va oameni buni.Nu-i sariti in cap fetei.
Eu am 20 de ani, problema nu este ca sunteti o noua generatie, oricat de noua este generatia, draga mea.asa ceva nu e normal, la 12 ani! Adica la 12 ani. da te poti indragosti, poti sa simti fluturasi in stomac, dar incearca macar sa fii putin putin de tot constienta de faptul ca baiatul ala vrea altceva de la tine. Si nu se merita.crede-ma cand o sa mai cresti o sa vezi cu adevarat ce se merita in viata asta.Ma rog nu vreau sa dezamagesc, dar uneori nimic nu se merita! Si barbatii cu atat mai putin...
Te enervez si eu. La 12 ani si deja 5 prieteni? La 14 ai sa termini tot cartierul. Las-o mai moale, fetizo, pana nu ajungi sa faci cunostinta si cu un bau-bau care o sa iti vina de hac!
@thea, ai mai avut inca 5 prieteni si ai 12 ani?! Wtf. Eu am 22 de ani si am avut doar 3 prieteni. Sa stii ca ai dreptate, e o noua generatie... o generatie in care fete de 11 ani fac sex, raman gravide de la 13 ani, fac sex oral, anal, dar habar nu au de BTS si de lucruri elementare. Bineinteles ca nu toate fetele sunt asa, pentru ca mai sunt si parinti care se ocupa de copii lor.
La 12 ani ar trebui sa ai cu totul alte preocupari. Ai grija, nu ai luat-o pe drumul cel bun. Bafta!
Daca te-ar placea nu ar vrea sa tii relatia secret, ci dimpotriva, ar fi mandru de tine si ar vrea sa afle toata lumea de voi.
A zis sa SI-O PUNA? asta nu suna prea mult a iubire...suna mai mult a placerea de a se da mare ca are prietena...eu zic ca totusi e cam mare diferenta dintre voi, daca ati fi fost mai mare(ex tu 18, el 22) atunci nu ar fi fost o problema asa mare, dar daca tu ai 12 si el 16, de obicei baietii vor din relatiile astea numai sa se culce cu acele fete, si din asta numai ele au de suferit
Sper ca nu te-am suparat, dar asta e parerea mea:*
Ai 12 ani un baiat de 16 ani e prea matur pentru tine, are alte asteptari. esti inca copilas, asteapta sa mai cresti. cand o sa fii mare nu o sa poti scapa de ei
Bn fata mea inteleg ca zici ca ai 12 ani si ca ai mai avut 5 prieteni [dmn asta e prblm ta], da` ce vrei papusa sa-ti zicem? DA arata`i ca esti matura, arata`i tot ce ai tu mai bun fizic, accepta ca in cateva luni vrea si "altceva"[s. x], fa astea ca e bine, chiar te sustinem ca la 13 ani sa ai si primul copil, asta sa te paraseasca si sa ti`l creasca ai tai ca de copil cu copil nu merge tu d`abia stii sa te legi la sireturi am nene. Du`te citeste o carte, joaca`te cu papusile[ca eu asta faceam la 12 ani, desi acum am 15], uita`te la desene ca asta face cineva de varsta ta.
understand baby?
Zic si eu ca esti cam mica eu am aproape 14 ani si nu am avut nici un prieten bine unul dar nu pot sal numesc iubit a fost un amic cu care m-am pupat o data pe gura dar nu foarte pasiona.in fine.
Am o prietena care nici macar nu a facut 13 ani deci inca are 12 si a avut si ea peste 10 iubiti sa zic asa.
O sa ajungeti niste depravate daca continuati asa... FARA SUPARARE
Mutubal întreabă: