Eu cred ca te place, dar ii si palce sa se joace cu tine. faptul lca ti-a argumentat de ce sa te desparti de tibi eu zic ca e de bine si nu c-ar avea vreun interes. insa diferenta de 3 ani acum - adica 12-15 - mie mi se pare mare. si cred ca bine ti-ar fi fara niciun prieten vreo 3 ani de-acum inainte.
Eu acum 3 zile m-am despartit de iubita mea cu care am fost impreuna 5 luni am eu am 13 ani ea era cu 4 luni mai mica ca mine nu era o diferenta deloc mare era mica... apropo aia cu pupatu pe buze nu e nici o paguba si eu am facut-o de la 11 ani de N ori am fost foarte atasati unul de altul si cel mai des ne certam din cauza unei prietene de-a ei careia ii placea de mine din cauza asta ne-am despartit si eu nici nu voiam sa o vad pe aia
Ideea e ca nu pot sa ma dau la el ca o pisicuta. nu sunt genul. mai ales ca el stie ca il cam plac, dar atat. problema e ca nu stiu daca se comporta asa ca ma place sau ca sa nu ma raneasca. el mi-a spus mai de mult ceva de genul ca el chiar incearca sa nu ma raneasca deoarece chiar nu vrea si nu e genul...
P. S cand a venit la mine acasa a doua oara ne-am pupat pe obraz ca semn de pa dar nu stiu daca intentionat sau din greseala el a intors putin capul si asa ni s-au atins buzele putin ...am uitat sa spun asta mai sus. scuze
Draga mea, fiul meu are 8 ani (eu am 39 poate de-o seama cu tatal tau) si te-as intreba daca fiul meu ti- ar spune ca te iubeste, ce i-ai spune?
Cu siguranta dragostea nu are virsta, dar baietii se maturizeaza mai tirziu si el e la virsta la care descopera parul de la... coco si e curios sa afle si despre voi, fetele, cite ceva.
Nu spun ca esti prea mica pentru prieten, iti spun doar sa faci ce-ti spune inima, sa asculti macar 50% din ceea ce iti spun parintii si sa ai mare grija pentru ca amindoi sunteti la virsta DESCOPERIRILOR, insa tot ceea ce faci din dragoste sa nu-ti para rau dar daca din dragoste e atunci din dragoste sa fie, nu DIN CURIOZITATE.
Mult succes!
Deci...si eu am 12 ani...si eu umblu cu un baiat de 15 ani asa ca nu e nimic rau in asa el s-ar putea sa te placa
succes sper sa va placeti reciproc si sa aveti o relati buna bye :*