| rembo90 a întrebat:

Nustiu ce sa fac.Azi am aflat ca un prieten de-al meu e gay, si nu stiu sa mai prietenesc cu el sau nu.Voi ce parere aveti? Ce credeti despre gay?

17 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cred ca sunt niste oameni luzi, cu probleme la mansarda, sau cel putin adolescentii aiuriti si tampiti de acum,,,,

| Vvistula a răspuns:

Ramai prieten cu al atat timp cat nu iti face avansurai sau pune mana unde nu trebuie, oricum eu consider ca gay sunt bolnavi psihic.

| RAY a răspuns:

E man fi serios daca era ateu, mulsumlan ce faceai? daca asa la facut mama natura el ce vina are? pe bune adi ce vina are, nu inseamna ca o sa te violeze, plus ca astia de multe ori gandesc ca o femeie sunt buni la inteles emotile

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa intelegem ca ati fost prieteni vechi si buni. Daca nu iti face avansuri, nu se manifesta/comporta diferit, adica se comporta normal ca si pana acum nu vad rostul sa renunti la prietenia lui. Prietenia se bazeaza pe altfel de sentimente deci nu consider normal sa amesteci sentimente atat de diferite.Doar tu poti aprecia fiindca homosexuali celebri au avut prieteni celebri cu toate ca aveau orientari sexuala diferite.Cei mai mari artiști și oameni literari ai epocii, printre care Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonarroti, Machiavelli, William Shakespeare au participat în aceste activități și le-au celebrat prin arta și subvenția lor.Pasaj din :http://ro.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate

| mihai69 a răspuns:

Și până să afli de ce erai prieten cu el?
Ei bine, pentru aceleași motive poți să fii și mai departe!
Nu e treaba ta ce regulează el când vrea s-o facă; oare el se amestecă în viața ta intimă? nu cred.

| Emilian65 a răspuns:

Ai vorbit cu el despre orientarea lui sexuala sau tu spui asta numai di auzite? Vorbeste cu el, spune-i ce ai auzit si vezi cum reactioneaza. S-ar pute sa fie bisexual, si atunci nu prea are de ce sa deranjeze asta, pentru ca el face fata si la tine.

Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns:

Cat timp nu se da la tine, nu vad o problema. Inteleg ca pana acum ati fost buni amici. Daca se convertea la budism ai fi taiat amicitia cu el?

| Syndre a răspuns:

Nu văd ce legătură are orientarea lui sexuală cu prietenia voastră. Doar pentru că e gay nu înseamnă că e atras de tine.

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Hai, mă, e 2015, terminaţi cu toată homofobia asta! Să fii gay e ceva normal şi nu ar trebui făcut atâta tărăboi pe tema asta. În plus, dacă ai fost prieten cu el până acum, de ce nu mai poţi fi în continuare? Doar pentru că acum ai aflat adevărata lui orientare sexuală? Stai calm, nu o să se dea la tine dacă nu a făcut-o până acum. Asta e ca şi cum ai spune că nu poţi fi prieten cu nicio fată pentru că poate se va da la tine. Let's be serious.

| jewnina a răspuns:

O sa fie mai naspa pentru ca daca vreodata te va atinge pe fund din greseala, vei crede ca s-a dat la tine hahhahahhahahhahahhahahhahahahha
imi scuzati haha-ul, dar mi-am imaginat reactia ta si fetele voastre. Eu zic sa lasi sa se intample lucrurile de la sine

| differntlife a răspuns:

Te va *** in cur, sigur

| TimoTimo a răspuns:

Atata timp cat nu aveti nici o relatie, nu vad care ar fi problema laughing

| AntonyaCeaCurioasa a răspuns:

Uite care-i faza. Un om gay, oricat de distant si oricat de nepasator ai fi te va placea. Eu am cunoscut o fata care a stat cu o lesbiana in banca si a atras-o si pe ea. Eu zic sa nu incerci sa fii prieten, chiar dacael pare destul de inofensiv. NU E. de obicei relatiile de prietenie cu homosexuali se iau (daca ma intelegi ).

| LILLYYY a răspuns:

Te rog da-mi contactele lui daca nu iti este greu... daca nu ai nevoie de prietenia lui cred ca eu pot sa ajut)))

| Dice3 a răspuns:

Nu stiu despre tine, dar eu am auzit ca sa fii gay e o durere in fund, eu zic sa pastrezi prietenia, nu e mare chestie, e tot aceeasi persoana, nu se va schimba deloc prietenia

| Andrei19Daniel a răspuns:

Nu scapa sapunul cu el in preajma