anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

NUstiu daca ve-ti gasi raspuns la intrebarea aceasta dar totusi incercati sa-mi dati un sfat va rog...Eram la o emisiune TV,eu stateam pe scaun, iar de partea opusa erau tot scaune.Ca sa nu lungesc povestea m-am superindragostit de un baiat care statea acolo! Am foarte putine date despre el, stiu doar ca invata la liceul Doina si Ion Aldea Teodorovici din Chisinau.Imi putet da vreun sfat,vreo sugestie, vreo solutie? Vreti sa-i fac si descrierea? Poate il cunoaste cinevahappy! Mersi anticipat...

14 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu ai cum sa te super-indragostesti de cineva total necunoscut,poate doar ti-a placut persoana dar ca sa poti spune ca esti indragostit e nevoie de doua persoane,e nevoie de timp petrecut impreuna nu asa il vezi si gata,esti lesinata dupa un necunoscut, nu stii ce caracter are, ce gandeste, poate daca ai fi reusit sa vorbesti cu el ai fi realizat ca nu e deloc persoana potrivita pentru tine, sfatul meu este sa cauti prieteni din anturajul tau si sa renunti sa te mai gandesti la o himera

| AnnaFills a răspuns (pentru Felys):

Stiu,stiu ca e total necunoscut, dar ce-as putea eu face? ..Mersi,am sa incerc sfatul tau!

| BlakeLively a răspuns:

Alte informatii n-ai? Nu cunosti pe nimeni care il cunoaste?laughing

| AnnaFills a răspuns (pentru BlakeLively):

Stiu doar unde sa gasesc liceul, nimic altcevabig grin

| BlakeLively a răspuns (pentru AnnaFills):

Pai de ce nu te duci sa-i "faci o vizita", poate Universul va vrea impreuna.laughing Cine stie daca veti fi impreuna?!

| AnnaFills a răspuns (pentru BlakeLively):

big grinbig grinbig grin
Da,da,poate.big grin

| BlakeLively a răspuns (pentru AnnaFills):

Bafta!

| Ajutatorool a răspuns:

Pune niste poze cu tine de la emisiune ca am fost si eu in sala si ii stiam cam pe toti.

| ErikaEri a răspuns:

laughing))))))))))))

| Vickzye a răspuns:

Aaaahm... si eu m-am supersuperindragostit de Chester Bennington...dar, sa fim seriosi! laughing))

| AnnaFills a răspuns (pentru Vickzye):

Aaaaahhhhm...si eu m-am indragostit de PSaul Wesleybig grinbig grinbig grinHaiiii.

| Vickzye a răspuns (pentru AnnaFills):

laughing)... incearca sa aflii cat mai multe despre el, prin orice surse, dar fara sa-si dea seama, ca ai parea disperata... sau cand mai dai ochii cu el vorbeste! ce naiba? o sa regreti dup-aia mult si bine!
]

| AnnaFills a răspuns:

Eu am dat detalii, desteptule! Daca n-ai nici un sfat, du-te si fa comentarii proaste altei intrebari! Bye!

| AnnaFills a răspuns:

Scuze ca am reactionat asa, m-am cam enervathappy!