Eu nu cred ca poti uita o relatie de 2 ani intr-o luna, si te-as sfatui sa nu vorbesti cu fostul prieten al ei, pentru ca si eu am vorbit cu un baiat aproape un an si dupa jumatate de an nu l-am uitat, iar o fosta amica de- a mea se tot dadea la el si am inceput sa ma cert cu ea si nu ne mai vorbim de loc, iar o colega de-a mea a vazut-o ca i-a facut cu ochiul si a tras-o de par in baie si a luat-o la bataie...deci eu zic sa nu te bagi pe acel baiat.e dureros sa stii ca prietena ta vorbeste cu fostul tau iubit crede-ma :-
Pai daca prietena ta zice asta inseamna ca e adevarat si nu cred ca ar deranjauo sa fi cu fostul ei pentru ca are pe alt cineva sper ca te-am ajutat
Sincer nu are rost sa intervii cel mai indicat ar fi sa iti tii micile sentimente in frau si sa nu le dai curs, ba dimpotriva sa cauti sa le alungi din suflet.O relatie de 2 ani nu o uiti prea repede desi ea spune ca l-a uitat ca a trecut peste nu-i adevarat.Sunt lucruri care sufletul nu ne lasa sa le spunem nici la cea mai buna prietena..Anumite sentimente de orice fel trebuie sa ramana pur si simplu personale.Eu am avut o relatie de 4 ani dupa 3 luni mi-am facut alta relatie foarte frumoasa in prezent, dar desi au trecut 2 ani si jumatate de atunci inca mai am "urme" de sentimente pentru ex-ul.Am mai avut si un caz unde o prietena incepuse sa umble cu un fost in timpul in care eram eu cu el.Si desi nu tineam cine stie ce la el, tot m-a deranjat f mult ne-am certat atunci rau.In concluzie eu spun cu sinceritate sa te uiti la alt baiat ca si potential iubit.Bafta multa