| isabela_3275 a întrebat:

o colega care se masturba rareori, si-a introdus un pix in vagin, avand apoi o sangerare mai abundenta. problema este ca isi mai introdusese si in alte dati neavand nimic, insa acum sangereaza la urinat si cate putin pe parcursul zilei.(acum 2 zile s-a inamplat). stici cumva ce ar putea sa faca, ce ar putea-o ajuta?

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa le dea drumumul la adevaratele placeri.

| →s ♥ ą← a răspuns:

Doamnestraight face nu gandeste deloc colega ta.scz ca zic asta spune sa se dduca la medic.si app anuntzo ca nu mai e virginawinking

| elamit a răspuns:

Pai daca era virgina e normal sa singereze, daca nu inseamna ca sa zgariat inauntru trebuie sa mergi la medic cu ea, cred ca ar fi cel mai indicat.

| anndellinna a răspuns:

Un ginecolog si un psihiatruwinking

| Duhovnicul a răspuns:

Sau de ce nu spui mai bine ca esti tu si gata laughing m-a cam indoiesc ca o colega oricat de bune prieten ati fi, ti-ar destainuii ce legume, aparate si ustensile casnice isi introduce acolo joshee hee nici nu stiam ca se poate cu pixuri laughing pana cu am auzit de batoane de salam, castraveti, parca era o tipa de 10 ani care a spus ca foloseste si periuta de dinti si coada de la matura laughing ai putea sa "o ajuti " ducandu-te la doctor si sa nu iti mai bagi in vagin toate prostiile. de ce nu incerci si cu mixerul?

| perla a răspuns:

Doamne mai fetelor cate va vin in cap. dar dupa cum se vede e o problema grava du-te. o duo la ginecolog si-i spui ca sangerezi si apoi vei vedea ca-ti da ceva. dar du-te ca poti face o infectie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un ginecolog ar putea-o ajuta.

| dodat a răspuns:

Da ai vazut'o cand facea astalaughingsau e cazu tautongue? data viitoare zii sa isi bace acolo un frigider, televizor cu ecran plat, masina de spalat, bomboanelaughingoh go on sa nu se incurce cu jumatati de masura...nu?laughing

Răspuns utilizator avertizat
| BRG a răspuns:

Bună dar ce vîrstă are colega ta care sa masturbat(adică tu?)Sigur ești mică la fizic ca la fizic dar la cap ești varză, cum poți face asemenea tîmpenii, tu ești ca fata aia care și-a făcut avort cu cuțitul, deștepte fete, bravo vouă. Dar părinții tăi ce zic că în loc să înveți, și cu pixurile să scrii la școală, ți le bagi pe unde apuci.

| TheMihutz a răspuns:

Damn, dar si l-a bagat adanc disperata, n-o sa-i mai trebuiasca penis toata viata.

| TeoPT a răspuns:

Cre ca i s-a fisurat himenu. app inca e virgina.nu cont daca i s-a rupt himenu tot virgina ramane atata timp cat nu a avut contact sexualbig grin

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sa mearga de urgenta la ginecolog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un penis i'ar trebui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa cred, du-te sau spune-i sa se duca la GINECOLOG rapid(eu disponibil si u iti bagi prostii in...)hmmmmmwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
am 11 ani, ma numesc ana! si eu ma masturbez cu pixul si nu am patit nimic! am facut sex cu tata ieri si a fost super!

| boregore a răspuns:

Ţine.o tot aşa. Încearcă şi cu polonicul.