E o proasta!
ii este foarte ciuda de rel ta cu el si baga strambe!
In locu eu ii smlgeam parul din cap aleia si ii maai dadeam si niste palme si cum a zis si alina06 saruta-te cu el in fata ei cat mai des si fa-o geloasa
Sa i spui iubitului tau ca tot ce se ude la adresa ta sia zis aceasta fata sa numai bage in seama. i sa vb cu aia sa i zici sa va lase in pace
Spune-i prietenului tau ca nu e adevarat si ca ar trebui sa stea de vorba cu ea sa o puna sa-i spuna daca il place sau nu. sau vb uh cu acea colega si intreab-o daca-l place :* sper ca te-am ajutat
Ori ii dai o plama si o linistesti, ori te apuci sa faci ce zicea ea ca faci si atunci macar zice adevarul
Bai.deci eu daca as fi in locul la prietena aia a ta.as lua. o intr. o zi doparte.si ia.si explica cum sta treaba.mai pe larg o trag si de cap. daca stii ca prietenul tau te iubeste chestii.lupta.ca sa nu il pierzi.si inca ceva. fa-o mereu geloasa de cate ori ai ocazia//ia-l pe prietenul tau.si.de exemplu sarutal in fata ei facandu. i niste ochi. ia se va satura.si.va fi bine.ine.ma la curent cu tot ce se intampla.sunt dispusa sa te ajut. pupic.
KatiMe27 întreabă: