| tiranul a întrebat:

O colega m-a invitat ieri la film dar nu aveam chef sa merg (plus ca nu-mi place de ea) asa ca i-am spus ca o sa ii confirm intr-o ora daca vin.Am uitat sa o mai sun asa ca dupa 2 ore m-a sunat ea (de 2 ori) nu i-am raspuns de lene dar i-am trimis un mesaj ca nu pot anunge si mi-am pus mobilul pe mod avion de atunci ca sa evit sa ma mai sune iar pentru ca ma enerveaza (nu e prima oara cand tot ma suna sa ma invite, sapt asta m-a invitat de 2 ori si sapt trecute la fel.Credeti ca am procedat naspa/s-a suparat? Mie mi se pare cam obsedata.

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Daca chiar nu iti pasa de ea, de ce iti pasa de starea ei emotionala? Te uraste, asta e.Nu?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sa-i zici ca nu iti plac urataniile sau o poti bloca pe telefon cu o aplicatie sa nu te poata suna

| Emilian65 a răspuns:

Trebuia sa-i raspunzi la telefon si sa-i spui ca nu ai chef sa vizionezi un film cu ea.

| Florentina9210 a răspuns:

Pai daca nu iti place de ea, de ce ai tinut-o incurcata? Ii spuneai de la inceput'' fata draga, nu iti impartasesc sentimentele'' si gata. Si sa stii ca daca e genul de obsedata: pai de obsedati nu scapi! Crede-ma.

| raluk27 a răspuns:

Tie ti-ar placea sa fii tratat asa? Iti doresc sa întâlnești pe cineva care sa-ti faca exact aceleași lucruri.
Sa nu-ti raspunda la telefon "de lene".
Nu e vorba de placut sau nu. Ci de ceva ce se numește "respect ". Iar asta trebuie sa existe in orice relație : de amicitie, de colegialitate, de rudenie, de dragoste.
Poate fata respectiva era in fata casei de bilete cand te-a sunat, poate a refuzat o prietena ca sa iasa cu tine, iar acele două apeluri erau perfect normale.Ai spus că faci un lucru si nu l-ai făcut. Asta nu demonstrează decat ce fel de caracter ai.

| tiranul explică (pentru raluk27):

Imi pare rau, dar daca te-ar tot bate la cap cineva in fiecare zi daca vrei sa mergi la film si tu ii spui ca nu poti, ca ai altele de facut si ca esti ocupat tot weekend-ul dar nu se opreste si trimite mesaje sau suna obsesiv (de 3 ori si azi) nu ai face la fel?

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai ar trebui sa fii sincer cu ea si sa-i spui ca nu o iubesti si ca nu esti interesat, insa trebuie sa fii gentalman si sa o faci cu blandete, crede-ma spunandu-i astea iti faci tie un bine si ei in acelasi timp o sa inteleaga pana la urma si totul va fi bine.

| ToKen a răspuns:

Nu e chiar onorabil, dar meh.

| NameHarris a răspuns:

Spune-i frumos, fa nu vreau sa ies cu tinehee hee

| palmaciu a răspuns:

Sunt de parere ca cea mai buna varianta in situatia ta este sa ii spui pe fata ca nu esti interesant. Daca nu fata va tot continua cu asemenea mesaje si telefoane, nu poti evita inevitabilul si in plus ii faci un bine spunându.i clar din prima ca nu esti interesat. Altfel se amăgește singura iar tu ajungi sa fii hărțuit.