Dupa cum ai povestit eu nu cred ca asta e iubire.Adica nu poti sa zici la o persoana te iubesc dupa 2 conversatii si pe care nici macar nu ai intalnit-o, ceea ce ma face sa am dubii in privinta ei. Poate o atragi fizic dar nu cred ca a nascut un sentiment asa puternic ca iubirea dupa 2 conversatii pe mess.Nu cred ca isi bate joc pentru ca o fata trebuie sa treaca peste orgoliul ei si frica de a fii refuzata ca sa iti zica : te iubesc; dar cred ca e imatura si s-a cam lasat purtata de val.Pe langa asta, eu nu prea cred in relatiile la distanta pentru ca am avut si eu una de gen si a durat doar 5 luni.Vezi,e dificil sa ramai indragostit/a de o persoana cu care nu reusesti sa petreci timpul; lipsesc acele mici chestii speciale in fiecare zi.Eu nu stiu sa iti zic exact ce gandeste fata pentru ca asta numai ea poate sa iti zica si ar fi cazul sa infrunti subiectul cu ea. Oricum nu prea cred ca va dura mult.
Vezi nu cumva sa-ti goleasca apartamentul pana esti plecat in strainatate si asta cu iubirea sa fie doar o abureala
Pai sa spui cuiva te iubesc din prima poza vazuta, ii o prostie.Pe parcursul relatiei daca vezi ca lucrurile merg cum trebuie atunci se poate spune "te iubesc", pana atunci e doar fantezie.Si intrebare,fata respectiva te cunoaste destul de bine,ca sa iti zica ca te iubeste? Ca te simpatizeaza este altceva,dar... Eventual sa va intalniti cand vi sau daca vi din strainatate, si sa va cunoasteti mai bine, acum nu zic nu.Si o fata care te cunoaste pe HI5 sa spuna ca te va astepta pana de craciun, sa stea aia fara baiat atatea luni?! hm. ca dubioasa treaba.Nu stiu, eu zic sa incerci numai sa nu suferi din cauza ei.Toate cele bune.
Eu ma intreb, oare tu te auzi?
Cum sa te iubeasca? Dupa niste poze de pe hi5?
Ha,ha,ha. Dar nu.
Sunt doar aiureli de pustoaica cretina.
Se pare ca asa sunt APROAPE toate.
Of, generatia asta!
Aici se poate sa isi bata joc de tine, dar se poate si sa vorbeasca serios. Conversatiile pe mess nu sunt intotdeauna adevarate. Intreab-o de unde te cunoaste si cum te poate iubi din moment ce nu v-ati vazut (nici auzit banuiesc). Te place, se poate...ii place cum arati si poate cum vorbesti pe mess, dar asta nu e iubire...cel putin nu din 2-3 conversatii.
Normal ca te iubeste, si sa stii ca nu orice fata spune la un baiat,, te iubesc'' si daca a zis ac e in stare de orice pentru tine inseamna ca chiar te iubeste si ar fi in stare sa si dea si viata pentru tine nu crezi...ei bafta sper ac te-am ajutat papa
Cum sa te iubeasca daca nici nu te cunoaste personal? Eu nu cred ca te iubest...cel mai probabil isi bat ejoc de tine.
Una e sa zici si alta e, exisat diferenta intrea a iubi si a placea.
FUNDA?
Multumesc tuturor...acuma sa vedem ce ne rezerva viitorul, oricum sunt destule fete :d
Pffff,care dragoste? Mai degraba isi bate jooc.Pot sa-ti spun sa zicem din experienta ca:
A facut pariu cu fetele ca iti declara dragoste
sau
Se plictiseste
S-a despartit de prietenul sau.dar mai exact el a parasit-o
si din ura a spus:"Hai sa-mi bat joc si eu de cineva ca doar nu ma stie si totu o sa fie ok.E ceea ce cred eu^^
Face misto scumpule, la nicio fata nu ii vine asa dintr-o data iubirea pentru o persoana doar ca o vede in poze. si tu i-ai zis ca o iubesti si tu?