Întrebare recomandată | RapGod a întrebat:

O fata accepta la un baiat defectele [fizice] mai usor sau invers/ voi va puteti indragosti de un baiat nici prea frumos dar nici urat?

Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Bună.
Ştim cu toţii că femeilor, indiferent de cum ar arăta, le place să audă complimente gen : eşti cea mai frumoasă. Ea ştie că acest compliment nu schimbă nimic, îşi recunoaşte propria stare, dar cel mai mult o alină faptul că persoana de lângă ea o poate aprecia pentru ceea ce este, o poate iubi. Cred că la fel de important este pentru un bărbat.
Acum, din punctul meu de vedere, mi-aş dori pe cineva cu un caracter şi o atitudine de nota 10, dar cu un aspect mai puţin...să zic extraordinar, decât un nesimţit şi un măgar deghizat în măşti de frumuseţe.
Bineînţeles, sunt şi excepţii, multe excepţii şi tocmai de aceea nu trebuie să ne luăm după aspect.
În final, da, mă pot îndrăgosti pentru că mă îndrăgostesc de un suflet şi de o persoană în sine, nu de aspect.
E un lucru esenţial pe care trebuie să-l înţelegem cu toţii.
O zi bună!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

De obicei bărbaţii pun mai mult accent pe aspectul fizic, stimularea vizuală jucând un rol important, dacă nu esenţial, în cazul lor. Dar nu e neapărat o regulă. Sunt excepţii şi de o parte, şi de alta.

| RAY a răspuns:

Eu cred ca viata insati este o evolutie si alegerile noastre depind de varsta asta e cel mai important cand ne referim la ceva, fetele cand nu sunt mature pun accent pe fizic cand sau maturizat pun accent pe statut social si personalitate si noi barbati la fel, un baiat in functie de varsta va cauta ceva, cand ne maturizam cautam maturitate personalitate cand suntem imaturi punem accent pe fizic

| Danysan a răspuns:

Majoritate supun ca nu conteaza asta -Mestere nu te lasa amagit -Prima oara conteaza si aspectu -Poti sa spui ca o fata se poate Indragostii de tine daca esti mai naspa ( sa zicem) numai in cazuri rare -si atunci trebuie sa o impresionezi cu ceva.

| NotToday a răspuns:

Eram curios si eu de chestia asta... Ideea e urmatoarea: Daca gasesti o fata loiala si cu capul pe umeri, iti va accepta fiecare defect. In schimb, pentru o pitipoanca conteaza mult partea fizica. In concluzie, depinde doar de caracterul fetei.

| Veromi321 a răspuns:

Daca fata il place mult si chiar il iubeste pe baiat poate sa-i accepte si defectele fizice usor. Daca fata e o materialista e clar ca nu-i va accepta defectele fizice si nici alte lucruri. Si sti cum sta treaba: pot sa fie baieti frumosi iar cand casca gura si scot cateva "perle" pe gura fata pica pe spate. Dar pot fi si baieti mai putin frumosi si totusi sa fie atat de dulci la vorbe si cu suflet mare. Ca pana la urma frumusetea e trecatoare, se uzeaza ca o bijuterie pe cand mintea, inteligenta, inima, sufletul si persoana in sine care conteaza cel mai mult si sunt cele mai importante raman pe vesnicie. Deci da te poti indragosti si de baietii nici frumosi dar nici urati.