anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, o femeie cât și un bărbat pot iubi mai multe persoane în același timp, cu același sentimente?

Nu înțeleg faptul cum unii/unele persoane pot avea mai multe iubite în același timp.

Eu am avut doar doi iubiți pana la vârsta asta (19 ani).
Și în relațiile în care am fost a durat 4 și 3 ani.
Mă refer la faptul ca eu când sunt într-o relație poate sa ma curteze și cel mai frumos și deștept bărbat și nu aș întoarce priverea.
Și mai ales când ne despărțim sufăr 1-2 ani și numai vreau alta relație o vreme îndelungată.

Uneori sunt invidioasa pe alte persoane cum de pot iubi imediat un alt bărbat după o despărțire de 2 zile.

Voi ce părere aveți?

12 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Iubirea nu trece atat de repede. Poate dacă la scurt timp își fac alta relație ori nu au iubit persoana respectiva ori încearcă sa o uite crezând ca o noua relație va fi de ajutor. Și nici nu poți sa iubești o persoana după doua zile.
Sunt de acord cu tine, când sunt intr o relație nu ma interesează alți băieți și nici nu as putea sa îmi fac o noua relație la scurt timp după despartire.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, o femeie sau un barbat pot iubii sincer si din toata inima doar 1 singura persoana!
Dar si curvarii, iubesc mai multe laughing

| mihai69 a răspuns:

Da se poate.
Doar că nu iubești "la fel", ci pe fiecare în alt fel.
Din fericire (?), nu mulți pot face asta.

| Freya1 a răspuns:

Nu poti iubi doua sau mai multe persoane o data. Poti doar cu una sa te obisnuiesti, pe cealalta sa o iubesti si alta sa iti ofere stabilitate financiara spre exemplu.
Daca iti gasesti pe altcineva cand ai deja o relatie e clar ca nu mai iubesti ce ai acasa doar ca te-ai obisnuit sa fie acolo.
Eu spre exemplu ma despart doar daca stiu ca nu mai am sentimente si imi e usor sa imi vad de viata, daca simt ca sufar in lipsa persoanei aleia foarte tare inseamna ca nu trebuie sa ma despart de ea ca inca mai am sentimente.

| Sofer a răspuns:

Foarte ușor se șterge cu buretele o relație și sa îți faci alta în scurt timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista ceva serios de la inceput, se poate sa se fi pus in relatii pentru ca si prietenii lor sunt intr-una si sa nu fie mai prejos.

Din ce cauza te-ai despartit de ei? sau ei de tine.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru anonim_4396):

În prima relație (ma înșelat, nu cu o fata, cu un băiat)
În a doua relație (Încă sunt cu el)

| DanyDav a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Eu nu nu prea sunt gelos de fel, dar daca as fi nu cred ca as fi nu cred ca s putea fi gelos daca iubita ar face dragoste cu alta fata.

| 90210 a răspuns:

Deci tu ai fost in relatii de la 12 ani? Eu la 12 ani inca ma uitam la desene animate

| DanyDav a răspuns:

Pui prea mult suflet, si banuiesc ca mai esti si genul ala conservator care poate face sex doar cu persoana pe care o iubeste in sensul.

| stefan1993ful a răspuns:

Și eu sunt la fel ca tine...Hai să ne cunoastem!