Iubirea nu trece atat de repede. Poate dacă la scurt timp își fac alta relație ori nu au iubit persoana respectiva ori încearcă sa o uite crezând ca o noua relație va fi de ajutor. Și nici nu poți sa iubești o persoana după doua zile.
Sunt de acord cu tine, când sunt intr o relație nu ma interesează alți băieți și nici nu as putea sa îmi fac o noua relație la scurt timp după despartire.
Nu, o femeie sau un barbat pot iubii sincer si din toata inima doar 1 singura persoana!
Dar si curvarii, iubesc mai multe
Da se poate.
Doar că nu iubești "la fel", ci pe fiecare în alt fel.
Din fericire (?), nu mulți pot face asta.
Nu poti iubi doua sau mai multe persoane o data. Poti doar cu una sa te obisnuiesti, pe cealalta sa o iubesti si alta sa iti ofere stabilitate financiara spre exemplu.
Daca iti gasesti pe altcineva cand ai deja o relatie e clar ca nu mai iubesti ce ai acasa doar ca te-ai obisnuit sa fie acolo.
Eu spre exemplu ma despart doar daca stiu ca nu mai am sentimente si imi e usor sa imi vad de viata, daca simt ca sufar in lipsa persoanei aleia foarte tare inseamna ca nu trebuie sa ma despart de ea ca inca mai am sentimente.
Nu exista ceva serios de la inceput, se poate sa se fi pus in relatii pentru ca si prietenii lor sunt intr-una si sa nu fie mai prejos.
Din ce cauza te-ai despartit de ei? sau ei de tine.
În prima relație (ma înșelat, nu cu o fata, cu un băiat)
În a doua relație (Încă sunt cu el)
Eu nu nu prea sunt gelos de fel, dar daca as fi nu cred ca as fi nu cred ca s putea fi gelos daca iubita ar face dragoste cu alta fata.
Deci tu ai fost in relatii de la 12 ani? Eu la 12 ani inca ma uitam la desene animate
Pui prea mult suflet, si banuiesc ca mai esti si genul ala conservator care poate face sex doar cu persoana pe care o iubeste in sensul.