| timeea7 a întrebat:

O intrebare adresata baietilor... Daca ati avea sansa sa aveti o aventura de o noapte cu o vedeta sexy si frumoasa, desi ati avea iubita, ati face-o? V-ati insela iubita?
Vreau raspnsuri sincerehappy

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

95% din barbati ar face-o.
Incearca sa-ti gasesti marea dragoste intre cei 5% care raman.

| ShowTim3 a răspuns:

Sincer? Da!
Adica daca as fi luat de val cred ca da... dupa o vodca in club sa vina bianca dragusanu la tine si sa zica " ma duci acasa la tine o noapte?" sincer nu cred ca exista barbat care sa zica " nu " doar daca acasa e nevasta/iubita/mama/ matusa sau daca este gay.
In fine nu o sa ma simt confortabil si mandru de chestia asta, dar totusi a fost decat o aventura nu am pus pret prea mult, tot la iubi m-as intoarca (daca iubi e buna si desteapta, macar mai desteapta ca bianca dragusanu )
Cel mai misto ar fi sa afle iubita laughing atunci am dat de dreacu... asa bagam mizeria sub pres si mergem mai departe.
Nu dureaza mult pana sa zici "Da " daca o fata iti zice "Vreau sa fac sex cu tine ", de obicei suntem atat de prosti incat nu puteam sa zicem nu nici unei fete mai uratele, dar unei vedete sexy?
In fie big grin sper ca te-am ajutat
PS: Pt aia care se lauda ca au multe gajici si fac sex mereuwinking sunt penibili.
E usor sa te combini cu 20-30 fete in 2 ani, da e greu sa ti o fata 2 ani.

| adriancs a răspuns (pentru ShowTim3):

Daca e nevasta n-ai face?laughing)))

| Florentin_6875 a răspuns:

Nu poti sa spui nici Da nici Nu acum. Adica conteateaza ce ralite ai cu iubita/ul daca e o relatie serioasa nu cred ca as risca sa o stric 1, 2, 5.10 ani pentru o prostie (oricat de mare ar fi mandria) de o noapte, insa daca e o relatie asa din plictiseala nici nu as mai sta ep ganduri!

| R3DAOT a răspuns:

Sincer sa fiu daca as sti ca prietena mea este sincera cu mine si ma iubeste si tine la mine, chiar daca ea nu vrea sa avem o relatie sexuala pentru ca inca nu este pregatita, nu as faceo

| ASDFmovie a răspuns:

Normal