Buna!
Pai...poate e timid.Dar tie iti place de el?
Apropie-te de el pas cu pas si fa-l sa se simta bine in prezenta ta altfel nu cred ca sunt sanse...si cred ca te evita pentru ca, daca spui ca ii place de tine, poate se pierde cand te vede si nu vrea sa se faca de ras in fata ta nestiind ce sa-ti spuna.
Iar in legatura cu biletelul poate nu i-a cazut bine ideea ca tu ti-ai dat seama si s-a simtit intr-un fel prost pentru ca tu ai aflat acest lucru, posibil fara voia lui.
Cum ziceam fa-l sa se simta bine alaturi de tine si asa va prinde curaj cand va vedea ca ii vei fi alaturi
Ii e teama de refuz.
Fa tu primul pas!
Nu mai astepta, e foarte posibilsa imbatranesti pana isi face el curaj.
Simplu, este foarte timid iar o caracteristica la cei timiz este ca nu recunosc intotdeauna adevarul sau baiatul chiar nu te place si ai avut tu impresia asta
In general e o persoana foarte sociabila, vorbeste cu toata lumea, dar cand vine vorba de mine, se pierde complet, devine ciudat in comportament, nesigur. Posibil sa fie timid, insa unde ar putea duce timiditatea lui? m-am simtit vinovata apoi ca i-am lasat mesajul respectiv, ma asteptam cu totul la alta reactie. Sunt si alte colege cu care vorbeste, si inca foarte lejer.
Uite iti spun asta pentru ca si eu sunt timid, este usor sa vorbesti cu alte personae pentru ca ai incredere in ei si te simti oarecum protejat in preajma lor ca sa zic asa dar cand vine vorba de o posibila relatie este cam complicat pentru cei. timizi pentru ca nu au habar cum sa abordeze situatia I-al si tu mai usor si nu trebuie sa te simti vinovata pentru biletel a fost o incercare nu ai pierdut nimic poate cu timpul isi va face curaj daca intr-adevar ii place de tine si va face primul pas dar sunt mici sansele deci poti sa faci in asa fel incat sa ii dai de inteles ca vrei o relatie cu el si ca il placi mult, ofera-i incredere. Succes
stefanel17 întreabă: