| DouaPuncteD a întrebat:

Buna!

O intrebare doar. Am 13 ani doar impliniti si nu mi-a venit menstruatia pana acum. Si totusi am mai ramas decat eu cu inca doua fete din clasa, restul fetelor au. Ceva sfaturi?

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Singurul sfat este sa astepti linistita. Prima menstra poate aparea pana pe la 16 ani fara probleme. Daca te ajuta cu ceva, sa stii ca femeile cu menstra inceputa mai tarziu (intre 14 si 16 ani) au risc scazut de cancer de san.

| katy a răspuns:

Pana la 15 ani e timp sa iti vina, sunt persoane care se dezvolta mai repede altele mai greu, fii pe faza ca o sa-ti vina si tie

| pink10 a răspuns:

Si daca nu ti-a venit ce? Nu stii ca fiecare are organismul sau, fiecare e unic... Iti va veni atunci cand corpul tau va fi pregatit pentru o schimbare tongue Daca te ajuta cu ceva, mie mi-a venit la 14 ani laughing Si nu m-am stresat atat...Nu este nimic "stricat" la tine, doar ca fiecare are ciclul sau de dezvoltare :*
Funda?batting eyelashes

| Paula007 a răspuns:

Sa nu te grabesti si sa astepti. nu e ceva programat la o anumita ora si zi din viata ta.si cel mai probabil cand iti va veni, vei blestema toata viata laughing crede-ma! o sa-ti vina intr-un final.si in cazul asta, e un lucru pe care sa ti-l doresti mai tarziu, decat prea devreme.

| Pho3nix a răspuns:

Chiar vrei sa vina un Tsunami Rosu asa repede? Mai asteapta. Bucura-te cat mai poti.

| cOnTexT a răspuns:

Sa astepti? [Sustin campania cu limita de varsta la creearea unui cont!]

| DouaPuncteD explică:

Multumesc...

tocmai mi-a venit ieri [2 aprilie ] sad.:-s

| KissSummer a răspuns:

Mai binee. bukura.te cat mai poti. ca dupa aia. oh go on.

asa eram si eu entuziasmata. dar dupa aia. mi.am retras orice cuvinte. e groaznik atat iti zic. si nu te m gandii la asta. mai ai timp pna sa.ti vina. beleaua aia laughing

Răspuns utilizator avertizat
| JulieAndreeaB a răspuns:

Depinde de corpul tauhappy la unele fete "procesul" este mai rapid.depinde de dezvoltare, de hormoni.si stai calma.nu pierzi nimic big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fatuca vrea sa si-o puna.se grabeste ca fistecare.ce tot o aburiti?

| Deyush a răspuns:

Depinde cat esti de dezvoltata:* incearca sa parctici ceva sporturi :* [ volei... ] :* si nu uita " toate la timpu lor " :* funda? smug

| Kattyx a răspuns:

Nu te grăbi, nu este o vârstă obligatorie.O să-ţi vină când o să-ţi vină :d Stai liniştită