| gaga1333 a întrebat:

Buna, o intrebare penibila dar trebuie sa o pun.
De ce am senzatia ca sunt insarcinata cand eu n-am avut contact sexual cu nimeni?
Am iubit dar nu am facut dragoste.Ne facem oral, imi atinge zona intima cu mana curata dar doar atat, fara dragoste.

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Iti sugerez sa citesti atenta urmatoarele informatii si explicatii. Pentru informarea corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma oricand, oricum, din orice sau sa ia nastere chiar si asa pur si simplu...din nimic, asa cum mai cred destul de multi si la ora actuala. Fiecare fata/femeie dar si baiat/barbat mai ales de varsta voastra, care au ajuns in momentul in care este posibil ca in curand sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa fii foarte precis informata, sa cunosti foarte exact intregul proces si mecanism de formare/producerea a sarcini. De asemenea ar fi foarte bine ca inca inainte de a incepe sa intretineti contacte sexuale, sa stii foarte precis ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp si anume : 1-) In primul rand trebuie sa stiti ca o femeie poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Doar atunci cand sexul se produce chiar si doar intr-o zi, sau in toate cele 4-5 zile fertile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei momentul in care apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si in acel moment poate fi fecundat ovulul de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator. 2. ) Sarcina poate lua nastere numai prin unirea nucleelor existente in 2 celule special si anume cea a unui OVULUL feminin si a unui SPERMATOZOID masculin care pote proveni doar din SPERMA. Astfel ca NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si in mod absolut sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) si acest lucru de intampla in 1-a sau in toate cele 4-5 zile considerate ca fac parte din perioada fertila. In concluzie daca ai fi foarte bine informata in acel caz ai fi stiut im mod cert, sigur si precis care este procesul exact al procreerii incat in acest moment sa nu mai existe motive de teama si ingrijorare incat sa dispara complet ingrijorarea care te stapaneste ilogic si irational. Acceseaza si citeste informatiile oferite de : http://www.seximus.ro/ Multa sanatate!

| LPCTSTR a răspuns:

Oh, mai nou fetele se simt însărcinate fără vreun contact sexual...
Ești sigură că nu este doar grăsime (sau balonare)?
Ori, și îmi pare rău că-ți spun, ai o problemă mintală.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Poti inhiti fara grija; nu se ramane gravida din asa ceva.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai daca n ai facut o inca n ai cum sa fii gravida. Atat timp cat lichidul seminal n a ajuns in zona vaginului sansele sa fii ramas sunt 0. Probabil e doar teama de sarcina si din acest motiv iti imaginezi diverse lucruri. Sarcina nu se formeaza oriunde, oricand si oriunde. Ar fi aiurea nu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Pentru că făcându-i oral sau masturbându-l într-un final ai și contact cu sperma (in your brain: lichidul care-ți poate distruge viața dintr-o mică greșeală laughing ), right? Și noi fetele ne temem de spermă mai rău ca de păianjeni. rolling on the floor Pur și simplu ți se induce automat o senzație de neliniște chiar dacă știi că nu ai cum să rămâi însărcinată din atât. Și e ultimul lucru pe care ți l-ai dori.
Ba poate te mai bucuri și tu când vezi că-ți vine ciclul și poți fi liniștită, cum făceam eu. laughing
Stai liniștită, dispare și asta în timp. tongue Have a nice day!

| Quassaar a răspuns:

Consuma mai puține băuturi carbogazoase?

| antonimilk a răspuns:

Teama și frica pe care o simit te face sa crezi asta.
Fi mai calma, respira și inspira ușor. Nu ești, nu ai cum din moment ce vă protejați.
E doar o simpla mare coincidență și cam atat, nimic mai mult.
Doar te simți speriată dar dacă aveți grijă nu o sa faceți bebe acum )))
Din moment ce vă atingeți acolo e normal sa apară neliniștea aceasta.

| lusyniuu a răspuns:

Nu prea este posibil să rămâi însărcinată? poate ai alt ceva si ai senzatia asta. daca chiar esti curioasă ia un test de sarcina sa te asiguri.