| MamaOmida69 a întrebat:

O intrebare pentru baieti.
Voi ati prefere o prietena fotomodel dar cu care sa nu va intelegeti atat de bine sau o fata ( cu mai multe defecte) cu care sa glumitit sa discutati, sa aveti multe in comun sau chiar sa va iubiti? big grin
Argumentati raspunsurile happy

Răspuns Câştigător
| maki11 a răspuns:

Clar a doua varianta. Pai, in prima varianta ar fi vorba doar de o atractie fizica, si nicidecum de o relatie. Si mai mult chiar, fetele astea de se cred fotomodele sunt mai cu nasul pe sus, fite, daca vad un baiat ca se apropie de ele si nu il plac il iau la misto. Si, nu stiu cum se face, ca ele au parte numai de relatii in care sunt mintite, tradate, insela, pe scurt sunt batai de joc. Si, dupa luungi suferinte ar face orice sa aiba un baiat de genul aceluia care acum cativa ani nu-i acorda nicio sansa.

2 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Păi fetele fotomodel sunt perfecte, n-au defecte?

Dacă te referi la defecte fizice, frumusețea e relativă, dacă mie îmi place nu îmi pasă că alții o consideră nu știu cum.

În fine, oricum ar fi, cât de tâmpit să fiu să prefer o fată cu care să nu mă înțeleg bine? Poate arăta oricât de frumos, asta mai puțin contează dacă pe interior e zero.

Baftă

| Dany82 a răspuns:

Mai bine pe a meawinking