| KattyKatt230399 a întrebat:

O intrebare pentru baietii...Baieti voua ce fel e fete va plac? mai rebele sau mai linistite? sa fie mai serioase sau mereu sa zimbeasca? spuneti-mi in general ce va atrage atentia in primul rind la o fata?

Răspuns Câştigător
| Cristi_Sporiș_1994 a răspuns:

Daca vrei sa atragi atentia iti trebuie "balcoane" si posterior. Astea sunt fetele rebele si nebune pe care eu personal le tin doar pentru consum de scurta durata deoarece sunt imprevizibile si deloc de incredere. Sincer prefer fetele linistite, dulci, cu ochii mari si sclipitori si cu un suflet cald. Prefer sa fac dragoste nu sex. Intr-adevar uneori simt nevoia de putina adrenalina, deci o rebela gata de orice in pat e oricand binevenita. Imi plac fetele care stiu cand trebuie sa fie serioase si cand trebuie sa rada big grin simtul umorului e important intr-o relatie. Funda aia ai de gand sa o tii pentru tine? ^^

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1 fizic
2 minte
3 metaforic suflet
cel mai important este sa aiba cate ceva din fiecare, nu poti cere daca nu dai ceva, nu pot pretinde o fata frumoasa daca eu nu sunt asa, imi doresc sa fie cum sunt eu nimic mai mult

| grab a răspuns:

In primul rand trebuie sa fie feminina sa emane sexualitate si stabilitate emotionala.
imi plac alea mai linistite ca apreciaza mai mult firea mea romantica.

alea rebele mi se par exact fortate de media sa fie asa, sau de un pattern eronat vazut la o mama fosta curva actuala sotie a unui prost care nu e decat un suport de portofel si trepied de pu Ia in casa aia. succes!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Toate fetele sunt frumoase in felu lor, tu trebuie sa faci ce iti place, iar daca faci asta vei atrge destui baieti
Ce ma atrage la o fata? zambetul si privirea

| vasiyo a răspuns:

Cate uni baieti prefera fetele cat mai simple si mai rusinoase.
dar uni le plac de o fata doar ca arata bine si ca vrea sa aiba o aventura cu ea., (funda plizzz)

| 21091995 a răspuns:

Pai o fata trebuie sa fie cat mai draguta, mie imi plac fetele care sunt mereu cu zambetul pe buze

| 2n0n1m4ev3r a răspuns:

Eu unu cand ma uit la o fata in primul rand astepctul fizic, in al doilea rand varsta, si in al treilea seriozitatea

| norinori a răspuns:

Baietii iubesc fetele care sunt cum sunt ele intr-adevar daca esti glumeata si neserioasa nu trebuie sa pari altfel caci nu vei putea toata viata no sa rezisti fii tu insuti mie multi imi spun ca sunt prea nelinistita dar ma iubesc toti deoarece ei mereu rid la glumele mele cum eu ma comport asta pe toti ii fascineaza la mine depinde si de baiat de exempli unui baiat serios care invata mai mereu nici nu prea se distreaza nu glumeste i-ar placea o faata serioasa si linistita..eudaca as fi baiat as iubi o fata care mereu mar face sa zimbesc sa rid de ea si so srut atunci cind e nebuna nu sa stau si sa nici nu-i aud vocea