| iuliana_1903 a întrebat:

O intrebare pentru. fete! S-a bagat vreodata intre tine si prietenul tau o pitipoanca? sau chiar va despartit? Ce ati facut? funda pentru cel mai interesant raspuns :*

7 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

Deci, eu asa am facut happy Mai intai incearca cu vorba frumoasa sa o indepartezi, daca nu merge asa treci la faptewinking Arata'i ca tu esti iubita si ca ea e intrusawinking Daca nici asa nu merge ia'o putin de par si baga'o'n sperieti cumva si ai sa vezi ca nu o sa mai auzi de eawinking:X

| bianca9422 a răspuns:

Buna!

intre mine si iubitul meu au intervenit multe persoane
dar daca va iubiti vor descoperi ca intervin de pomana

la noi deja s-au plictisit dupa 2 ani si 3 luni laughing

daca mai ai probleme nu ezita sa imi lasi un mesaj privat
te pup:*

| Sky_6013 a răspuns:

Oarecum! Inainte el era mut mai de trebaa, dar la el la scoala se tot tineau dupa el niste curve, iar apoi el nu ma mai baga in seama nu mai vorbea cu mien si statea numai cu grupu ala de curve pitipoance tampitestraight face. dupa atatea cate s-au intamplat,. dar asta e.:-

| DarkAngel_1320 a răspuns:

Daca imi era prietena nu`i faceam nimic. Dar in cazul meu s`a bagat o prietena de a lui [mai fraera] si am prins`o intr-o seara cu niste fete si m`am dus si m`am luat de ea, am injurat`o putin, i-am dat doua palme si apoi cand trecea pe langa mine punea capul in pamant. Si vreau sa-ti zic ca toata lumea a fost de partea mea si nimeni nu s`a bagat pentru eawinking. Iar in cazul baiatului... l`am facut putin gelos pana si-a cerut iertare. Inca mai sunt cu acel baiat si nimeni nu a mai indraznit sa se bage love struck

| lovemylifebaby a răspuns:

Da. Este o panarama far a viitor si nu neaparat ca asa o vad eu, dar asa este.Era prietena mea cea mai buna. Stia ca il plac si s-a bagat pe el s-au combinat dar eu cu stilul meu, de a obtine tot ce imi doresc am indepartat scorpia. Acum eu am castigat trofeul el este cu mine si ne iubim mai mult ca oricand, doar case mai baga ea cu intrigi din cand in cand dar stiu cu replici prea inteligente pentru creierul ei minuscul sa o indepartez. Bafta!

| C_9293 a răspuns:

Mda.ceva de genul.din cauza lor a dat cu piciorul la 1 an jumatate de fericire.am incercat sa ne impacam, dar nu a mai vrut.si acum mi-e si greata sa mai vb cu el, dar imi lipseste enorm!sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Cu siguranta asta e un subiect deloc controversat pentru ca este la ordinea zilei.
Majoritatea persoanelor ajung la deceptie, se interiorizeaza si isi dau oarecum ritmul peste cap din cauza suferintei provocate de un las si o traseista.
Eu una as merge pe principiul, atata valoreaza el...atata merita!
Si cu siguranta cineva care te iubeste cu adevarat nu ar lasa o pitipoanca sa intervina in relatia voastra!
Daca ti s-a intamplat, fii tare, arata-i ca esti indiferenta si mai ales ca esti cu mult mai presus de respectiva!
Bafta!