Hello! Dupa fiecare act sexual este bine sa faci dus, este vorba de igiena aici...mie cel putin mi se pare putin nefiresc in ziua de astazi sa nu ne spalam cu toate ca de multe ori "dupa" starea de oboseala isi spune cuvantul. Dusul sa te fereste de micoze sau infectii urinare.Irigatiile sau spalaturile vaginale trebuie sa le faci doar daca medicul iti recomanda asta, nu se face dupa ureche.Vaginul are un sistem de auto-curatare prin eliminarea secretiilor vaginale. Nu are nevoie sa i se dea "o mana de ajutor". Flora vaginala are rol de protectie, de aceea trebuie sa evitem spalaturile. Un gel intim (nu sapun dur) pentru igiena intima si niste servetele care se gasesc in farmacie, sunt ideale pentru a avea o igiena corecta.
Eu zic ca e indicat sa faci dus dupa partidele de sex, pentru igiena noastra corporala.Cat despre spalarile vaginale, se poate sa nu fie sanatoase, dar se pare ca avem nevoie de ele.Adica cum ar fi sa nu ne spalam in interior, ii nevoie si acolo nu?
Totusi sunt de acord cu dusul in totalitate, atata timp cat vrei sa fi curata si in ordine.
E chiar indicat sa te speli dupa! Si fara spalaturi vaginale, sunt foarte periculoase!
O singura observatie: dus se face si inainte!
Ai pus si tu o intrebare egala cu- va spalati pe dinti dimineata lume?!? e ceva firesc ca sa te speli dupa o partida de sex-dragoste cu partenerul/a, daca nu stii transpiri mult si nu cred ca, cuiva i-ar placea sa stea langa partener mirosind a transpiratie. asa ca un dus repede si dupa amundoi in pat (poate inca o partida ) sau tinanduse in brate, soptindui ceva frumos, nu sa o lasi ca proasta in pat, tu faci dus si dupa te uiti la tv si ea pe laptop (orice fata s-ar simti folosita in acel moment.)
ps:tot era vorba in general cum ma port eu, sa nu crezi cand vorbeam la pers I ca ma refeream la tine, sa nu vad dupa ca ma injuri , bafta
si app cum dracu sa nu faci dus dupa? referitor la fetele din postul tau
Igiena e foarte importanta! clar ca trebuie sa faci dus dupa ce ai intretinut relatii sexuale! Dupa ce mananci nu te speli pe dinti? ba da! dar de ce?! pentru ca raman resturi de mancare care provoaca carii. La fel e si in cazul asta :*
monicutza_5552 întreabă: