| ~< super girl >~ a întrebat:

O intrebare simpla dar i n acelasi timp complicata: Ce alegeti dintre familie si bani? de ce? comentati raspunsul.

9 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Mi-am ales familia pentru ca nu am fost niciodata atrasa de bani.

| micurutza2005 a răspuns:

Eiii pui intrebari imposibil de ales nu ti se pare? normal ca familia e cea mai importanta cand o ai eu nu as renunta la fiica mea pentru toti banii din lume, dar si banii sunt importanti desigur pentru.ca altfel cum sa supravietuim zi de zi happy

| cretzufinish a răspuns:

Sincer nu ai cum sa alegi... Cum sa faci familie daca nu ai bani si cum sa faci bani daca nu ai familie? Adica in viata trebuie sa ai si o satisfactie a lucrurilor care de obicei sunt banale, monotone...ca sa simti ca traiesti pentru cineva sau ceva. Parerea mea.

| G0oLaN a răspuns:

Familia si pe urma bani! si nu e nimic mai de pret ca familia sau ca sanatatea lor si a ta!winking dky si bani sunt de folos! da ca familia nu-i nimic!

| BuuBuu_6473 a răspuns:

Hai sa fim seriosi!
Fara bani in ziua de azi nu poti misca nici macar un deget!
Si daca ai o familie si n`ai bani s`o intretii nu ti se rupe inima cand vezi ca cei pe care ai iubesti mor de foame?
Multi va feriti sa alegeti banii deoarece veti fi judecati gresit.

| criss10 a răspuns:

Evident familia.In cursul vietii poti castiga bani cinstit si cu multa munca daca vrei nu ramai fara banuti, de lucru se iveste totdeauna cate ceva dar o familie ramane totdeauna de nepretuit., aceasta nu se poate niciodata inlocui.copii,sotul si familia sunt pe primul loc acolo in adancul sufletului unde numai dragostea poate sa ajunga.

| Razvan a răspuns:

Eu nu am de ce sa aleg pentru ca o sa le am pe amandoua.Niciodata nu am sa renunt la parintii mei dar nici la visul meu de a avea o conditie cel putin modestawinking

| lyrics a răspuns:

Familia.
in primul rand, nu sunt o persoana materialista.
apoi...ai mult mai multa nevoie de familie decat de bani.
nu poti sa vorbesti cu banul ca sa-ti dea un sfat, sa-ti fie alaturi in momentele grele, si mai ales in cele placute din viata ta.
sa luam varianta ca...as fi o persoana care crede ca totul se rezolva cu bani(e doar o ipoteza)
tind sa cred ca exista persoane care nu se lasa cumparate de bani, si de nimic altceva.
si cand voi da peste o astfel de persoana, si am mare nevoie de ea, banii nu ar avea nicio valoare.
parerea mea

| AnaEindragostita a răspuns:

Familia pentru ca baniiiiii ii obtiii in viata dar familia nu o mai ai funty