| tare84 a întrebat:

O itrebare pentru fete. Voi ati iesi la o intalnire cu un baiat care e s-au a fost mai retras si mai tacut de fel? Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer da. Unii baieti timizi mi se par foarte simpatici. Eu cred ca problema se poate rezolva in timp. Eu as incerca sa ii dau cat mai multa incredere in el si sa-l fac mai comunicativ. Multi dintre baieti sunt timizi deoarece se subestimeaza. In fine, depinde si de mentalitatea fetei. Eu una zic: mai bine timid decat arogant. Spunea Dorotheea21 de un tip care ii saruta mana. Mi se pare un gest foarte romantic, dar pe care unii nu il mai practica. Eu as aprecia ca un baiat sa imi sarute mana decat sa imi puna mana pe fund si sa inceapa sa ma sarute ca un obsedat. (Mi s-a intamplat asta). In fine... fiecare stie ce vrea. Nu este de condamnat daca esti diferit. Eu sunt o persoana mai romantica de felul meu, poate de aceea gandesc asa...
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu. O zi faina sa ai! happy

31 răspunsuri:
| EllyClau a răspuns:

Baietii timizi sunt foarte simpatici (cel putin in opinia mea)
Da, as merge la o intalnire cu 1 baiat timid happy dar daca vad ca acel baiat timp de 1-2 ore nu a spus nimic interesant fiindca este prea timid si crede ca il judec,o sa imi pierd interesul.
E ok daca esti timid, multe fete, inclusiv eu apreciaza asta big grin Dar, daca esti atat de timid incat sa nu poti sa porti o conversatie, nu cred ca o sa ai prea mult succes.