| Artemis a întrebat:

O mica intrebare whistling! Fetelor cu ce sa`mi surprind iubitu cu ideei noi cand vine vorba sa facem,, treaba" happy? Adica ideei sau ma rog intelegeti voi! Sau voi baietilor cu ce v-ar placea sa fiti surprinsi >:? Funditaaa love struck

7 răspunsuri:
identitate
| identitate a răspuns:

Glumesti, nu? Nu cred ca exista o femeie care sa duca lipsa de idei. Daca vrei sa schimbi ceva ai putea sa treci peste inhibitii. Mie cu asta imi place sa fiu surprins.happy
In rest cate iti trec prin cap stii numai tu si mai banuim cativa.Trebuie doar sa pui in practica...

| crysty08 a răspuns:

Nu stiu mie unu imi plac jocurile sti tu la ce ma refer

| Artemis explică:

Tyna dai raspunsuri doar pentru ca nu ai ce face?happy
Mai bine tine`ti ideeile pentru tine :*
Hai ca nu are rost stiam ca site`ul asta se numeste,, TOTI PENTRU UNU'' sa ne ajutam nu sa ne comportam astfel happy

| asdfghjkl_1325 a răspuns:

Fa-i sex oral undeva in public.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Km porcos ce ai scris tu Smartalogule dar m-am amuzat copiosrolling on the floor)))))))))))))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamnee, smartalogu ala cred ca e vreun obsedat se sex anal ca altefl nu se explica + ca Oana e fata nu baiat asa ca nu are nici o logik ce a scris nasosu ala acolooh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Oana.In caz ca nu te-ai prins totul era la caterinca.Nu cred ca nu ti s-a parut amuzant macar un pic asa ca nu o mai face pe sfanta Filoftea ca aici nu te critica nimeni daca razi la glume "porcoase" si n-ai nimic de dovedit. E problema mea daca am chef sa rad.Eu decid la ce glume rad si la ce nu. Ok? Si pana la urma cine te-a bagat pe tine in seama? Imi dai tu sa mananc sau ce? Tre sa-ti dau raportul? Tine-ti ideile pentru tine ca tu te bagi in seama aici aiurea in tramvai si chiar nu ma intereseaza parerea ta.