| Lavy_5428 a întrebat:

O mica intrebare... Oare baietilor le place cand se excita o fata? Eu ma excit f. tare si nu stiu daca asta ii place prietenului meu. Ms.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ce baiat cu capul pe umeri crezi ca ti-ar povesti tie desprea relatia sa cu respectiva fata? Cred ca ar trebui sa discuti cu iubitul tau chestia asta, ca de aia comunicarea-i foarte importanta intr-o relatie. Te ajuta cand ai nedumeriri, ma intelegi?

| wildthing a răspuns:

Eu te intreb altceva. Cum ti-a trecut prin cap ca ar putea sa nu le placa? Adica, ce nu-i de placut la o fata excitata? happy

| doinitza12 a răspuns:

Da tu stiai ca cel mai tare un baiat primeste placere din sex atunci cind fata e excitata si mai ales tipa in timpul actului.de exemplu prietenul meu ma face sa tip cit mai tare pentru ca si el se excita de la asta

| dianaxD a răspuns:

Normal ca ii place.deoarece ii arati ca el te satisface.si asta il face sa se simta bine:]. nu e nici o problema, e ceva...firesc sa te exciti.

| marioxxl11_5374 a răspuns:

Ce poate fii mai frumos decat sa ai langa tine o fata excitatabig grin?

| TheCoon a răspuns:

Cu siguranta, ne place, adoram acest lucru. Vorba celuilalt user. ce crezi ca nu ar putea sa le placa baietilor la o fata excitata?:-s No, stai cuminte.