S cred ca ar vrea o relatie cu tine de J nu stiu ce sa zic, nu lasa o,, aventura,, ametita de alcool sa iti strice relatia
Esti amuzanta, ca sa nu te fac in alt fel. Adica tu il placi pe tipul acela,, J" dar te saruti cu altcineva in club?
Hmm...1 crede-ma ca dupa ce bei nu prea mai esti tu insuti
2 banuiesc ca intr-un fel ai dreptate in felul in care gandesti insa te asigur ca daca eram un pic mai treaza nu se intampla asa ar fi iesit cu scandal
La o asemenea petrecere, comportamentul tau a fost execrabil. Restul nu mai conteaza.
Crede-ne tu ca indiferent cat ai bea, daca inima ta era cu adevarat la actualul nu se ajungea unde s-a ajuns cu S (sau cum ii spui tu). Eu niciodata nu am fost atat de beata incat sa nu ma controlez.iar eu beau tarie nu 2 beri ) Nu exista aceasta scuza in nici o situatie ca fiind acceptabila
Ti-a placut situatia si acum incerci sa te scoti.
Faza cu inelul este cea mai mare aberatie pe care am auzit-o vreodata si eu daca eram in locul lui J nu-ti mai luam in viata mea nici un cadou.
Esti probabil inca tanara si vrei distractie, ceea ce e ok. Dar nu ai scuza ca il tii si pe J legat aiurea de tine
S isi permite atatea figuri pentru ca tu i-ai permis ...cand alegi comportamentul alegi consecintele. Tu ai dat curs unor lucruri carora nu trebuia sa dai...acum asta e.
Si vad ca de fapt pe tine te intereseaza mai mult de S, deci cred ca relatia cu J e pe terminate...
Chiar daca ai fost la o petrecere e grav daca nu ai putut sa te controlezi ptin totusi. Si nu pricep ce cauta inelul tau la "S". E cam penibila situatia sincer.
Iubire e prea mult spus....sa zicem ca il plac
Pe S il placi?
Daca "iubire" e mult spus eu zic sa nu iti mai bati joc de el si sa ramai cu "S"
Deci, el (S) chiar te place.Eu îţi recomand să rămâi cu J, deoarece vă cunoaşteţi mai mult, mai bine.
S vrea să îi faci avansuri, sa te "dai" la el, până te v-a cucerii. Băieţii sunt posesivi, ca să zica aşa, şi el te "vrea" doar pentru tine. Deasta îţi recomand să rămâi cu J.
Sper ca te-am ajutat!
Mindfulness întreabă: