| AnGeL a întrebat:

o pot numi problema pentru ca nu stiu cum sa o rezolv fiindca niciodata nu am fost pusa in acest gen de situatie: ne cunoastem de mult aprox. 2 ani ( il notez cu J. pentru ca nu vreau sa va derutez) insa de 6 luni am tot vb aproape zilnic iar eu am tot asteptat acea intrebare din partea lui...intr-un final a venit in urma cu 2 saptamani
toate bune si frumoase pana vineri cand am avut balul bobocilor si am fost in club (bineinteles doar elevii liceului- J. este exclus)
am dansat cu toti si toate ne-am facut de cap iar eu am baut....cam 2 beri insa nu mancasem deloc in ziua respectiva, asa ca m-a cam luat; am un coleg cu care am dansat insa decat 1 data sau de 2 ori iar restul serii a stat cu una dintre prietenele mele cele mai bune ( pe el il notez cu S.)
insa la sfarsit in timpul unui dans m-a pus sa il pup pe obraz si cand m-am apropiat de el a intors capul si m-a pupat pe bot.
ne-am asezat si deja incepuse cu avansirile; eram doar noi 2... i-am facut cinste cu o bere ( S. bause deja ingrazitor de mult insa nu am realizat pe moment) toate acceptabile pana cand m-a sarutat si nu s-a orpit doar la un prim sarut...ba mai mult a continuat iar eu pur si simplu nu l-am respins ( S. este un baiat care intr-adevar arata si se comporta exemplar)
eu am reusit sa trec peste insa J a aflat de mica mea escapada si bineinteles ca s-a suparat ingrozitor
in cele din urma l-am facut sa recunoasca faptul ca si el putea face aceeasi greseala ca si a mea; insa acum urmeaza marea mea nelamurire: l-am intrebat pe S daca isi mai aminteste tot ceea ce s-a intamplat si ciudat, spre surprinderea mea el isi aminteste fiecare moment insa parca si-a schimbat comportamentul ( in urma cu 2 saptamani inelul primit de la J i l-am dat lui S sa il probeze si surpriza nici pana in prezent nu mi l-a mai adus) de fiecare data cand ii cer inelul fie ca il cer urat sau frumos imi spune ca mi-l va da atunci cand va considera ca stiu sa i-l cer ( se asteapta sa ii fac avansuri ca sa mi-l dea?) de fiecare data cand vorbesc cu un coleg/ o colega, sau profesor incepe si comenteaza (insa nu comentarii in sensu rau ci din contra mai mult laude)
si intrebarile ar fi urmatoarele:
ce parere aveti despre cele petrecute? dar despre comportamentul lui S?
ce credeti ca vrea el mai exact?

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

S cred ca ar vrea o relatie cu tine de J nu stiu ce sa zic, nu lasa o,, aventura,, ametita de alcool sa iti strice relatia

| catalinutz1288 a răspuns:

Esti amuzanta, ca sa nu te fac in alt fel. Adica tu il placi pe tipul acela,, J" dar te saruti cu altcineva in club?

| AnGeL explică (pentru catalinutz1288):

Hmm...1 crede-ma ca dupa ce bei nu prea mai esti tu insuti
2 banuiesc ca intr-un fel ai dreptate in felul in care gandesti insa te asigur ca daca eram un pic mai treaza nu se intampla asalaughing ar fi iesit cu scandal

| neutrino a răspuns:

La o asemenea petrecere, comportamentul tau a fost execrabil. Restul nu mai conteaza.

| Vix999 a răspuns:

Crede-ne tu ca indiferent cat ai bea, daca inima ta era cu adevarat la actualul nu se ajungea unde s-a ajuns cu S (sau cum ii spui tu). Eu niciodata nu am fost atat de beata incat sa nu ma controlez.iar eu beau tarie nu 2 beri laughing) Nu exista aceasta scuza in nici o situatie ca fiind acceptabilawinking
Ti-a placut situatia si acum incerci sa te scoti.
Faza cu inelul este cea mai mare aberatie pe care am auzit-o vreodata si eu daca eram in locul lui J nu-ti mai luam in viata mea nici un cadou.
Esti probabil inca tanara si vrei distractie, ceea ce e ok. Dar nu ai scuza ca il tii si pe J legat aiurea de tine happy
S isi permite atatea figuri pentru ca tu i-ai permis ...cand alegi comportamentul alegi consecintele. Tu ai dat curs unor lucruri carora nu trebuia sa dai...acum asta e.
Si vad ca de fapt pe tine te intereseaza mai mult de S, deci cred ca relatia cu J e pe terminate...

| December a răspuns:

Chiar daca ai fost la o petrecere e grav daca nu ai putut sa te controlezi ptin totusi. Si nu pricep ce cauta inelul tau la "S". E cam penibila situatia sincer.

Răspuns utilizator avertizat
| aiCEVAcuMINE a răspuns:

Incearca un triunghi amoros happy

| Aaanoniiiima a răspuns:

Eu cred ca S te place, dar tu il iubesti pe J?

| AnGeL explică (pentru Aaanoniiiima):

Iubire e prea mult spus....sa zicem ca il plac happy

| Aaanoniiiima a răspuns (pentru AnGeL):

Pe S il placi?

| Aaanoniiiima a răspuns (pentru AnGeL):

Daca "iubire" e mult spus eu zic sa nu iti mai bati joc de el si sa ramai cu "S"

| KillSuckers a răspuns:

Deci, el (S) chiar te place.Eu îţi recomand să rămâi cu J, deoarece vă cunoaşteţi mai mult, mai bine.
S vrea să îi faci avansuri, sa te "dai" la el, până te v-a cucerii. Băieţii sunt posesivi, ca să zica aşa, şi el te "vrea" doar pentru tine. Deasta îţi recomand să rămâi cu J.
Sper ca te-am ajutat!