Probabil este un "colectionar" adica vrea sa fie cu cat mai multe fete. Este posibil sa fi gasit o "prospatura" care sa-l fi atras atat de tare incat sa o paraseasca pe prietena ta. Trebuie ca ea sa ii ceara neaparat o explicatie (lucrurile nu se petrec fara niciun motiv) si daca nu-i da e clar ca nu a iubit-o suficient... sper sa-ti fie de folos ce ti-am scris si sa-i spui ca cel care a parasit-o a facut asta fiindca nu a meritat-o! Spune-i sa treaca peste...baieti ca acela sunt multi...va pup si sper ca v-am ajutat
Offf...sigur a avut el un motiv. posibil sa o fi iubit-o... dar nu stiu ce sa iti spun...ai grija de ea.incearca sa ii spui ca nu s-a terminat lumea, ca nu e ultimul baiat din lume.nu stiu.ai grija sa o scoti din starea asta...
Poate a iubit`o poate nu.
Oricum dupa 9 luni probabil tinea la ea, altfel nu mai erau impreuna atata timp.[parerea mea]
Daca nu s-a culcat cu el poate asta e motivul... apropo vedeti ca baieti asta vad intr-o fata (o partida buna) daca vrei sa iti icepi viata sexuala gandeste-te bine s-ar putea sa-ti para rau incercati sa va gasiti un baiat cuminte
Hmm cred ca a iubit-o da dupa so pliktisit de ea si o lasat'o ..asa's baietii nu trebuie sa crezi in ei
...
Creca a iubito canva dar din multe motiva putea sa o paraseasca si sa nu fie trista ca mai sunt baieti
Dar poate ea a fost de vina si nu ti-a zis tie tot la asta nu te-ai gandit?