| oana_4548 a întrebat:

BunahappyO prietena de-a mea a vorbit cu fostul meu prieten la care inca mai tin si acesta i-a spus ca si el tine la mine, dar m-am comportat foarte urat cu el si nu vrea sa ne impacam pentru ca nu il lasa prietenii lui.Ce as putea sa fac sa renunte la acest orgoliu imens(mi-am cerut iertare de mai multe ori)Fundita

Răspuns Câştigător
| Justiss a răspuns:

Si eu am patit la fel ca tine.
Fii atent ce faci
Cand il vezi comportate ca si cum nu te mai intereseaza de el..Si ai trecut peste bla bla.fa-ti un prieten nou si de fiecare data cand treci pe langa el razii si fa glume.winking. daca vezi ca incearca sa iti atraga atentia cu orice lucru inseamna ca se lasa rugat de tine.si vrea sa va impacati.SUCCES!

2 răspunsuri:
| Fantastic7 a răspuns:

Dacă are un orgoliu atât de mare și ține mai mult la părerile prietenilor lui decât la tine, înseamnă că nu ține cu adevărat la tine.happy

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Lasa-l asa, e incapatanat rau...
Se ia dupa prieteni? Atunci e un mare fraier si prost, nu trebuie sa asculte ce zic altii.
Fara suparare, daca tine cont de parerea altora inseamna ca se lasa influentat foarte repede, deci inseamna ca nu tine la tine.
Nu-ti mai cere scuze, cred ca asta vrea de la tine, sa te milogesti, si apoi te va lua de fraiera, de va avea sub papuc.
Tu intreaba-l ultima data daca vrea sau nu, e doar alegerea lui.
Daca vrea, atunci foarte bine.
Daca nu, e un fraier care nu stie sa aprecieze ce i se da. Si nu ma refer la fizicul tau, ci la iubirea pe care i-o oferi neconditionat.
El alege, nu merita daca nu accepta, lasa-l deoparte!