| Clodmod a întrebat:

O prietena de-a mea (Evelina) s-a indragostit de un baiat (Cosmin) si ea mi-a spus ca s-au sarutat. Intrebarea este: poate avea incredere in el? Adica sa nu isi bata joc de relatie. Fundoi! Si pentru cei care cred ca prietena sunt eu, pe mine ma cheama Madalina si imi place de David! happy

10 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Si de unde sa stim noi ce baiat o fi acest COsmin?

| VadTot a răspuns:

Cati ani are Evelina? Dar cosmin? Apropo tu cati ani ai?

| Decebal a răspuns:

Pai de unde sa stim noi...Eu nu-l cunosc personal pe Cosmin

| benefit96 a răspuns:

Ce are increderea cu sarutul? Faptul ca s-au saratat inca nimic nu inseamna. Daca ai da mai multa informatie cred as putea raspunde mai exact. happy

| TuPeistU a răspuns:

In baieti sa nu ai niciodata increderelaughing Eu mi-am bautut joc de multe fete dandu-ma baiat bun si indragostit nebuneste de elelaughing Totu depinde de cat de actor este baiatu.

| Demonull a răspuns:

rolling on the floorPai si noi de unde sa stim cum e baiatul ala ca sa iti spunem daca poate sa aiba incredere? Madalina spune-i Evelinei sa nu-si mai faca probleme chiar din prima, si tu da mai multe detalii daca vrei un raspuns.

| Clodmod explică (pentru Demonull):

Nu am cum sa dau mai multe detalii... Adica ea atat mi-a spus...sad

| MishikiCrisy a răspuns (pentru Clodmod):

Atunci cerei tu detalii. big grin

| EUBMV89 a răspuns:

happy Automat ca nu poate avea incredere intr-o persoana ce cunoaste de putin timp. In ziua de azi baieti cauta sa se culce odata cu tine si cam atat. E cm greu sa gasesti un baiat care sa te iubeasca cu adevarat. Mai intai sa demostreze ca intr-adevar tine la ea si dupa aceea poate avea incredere in el. Parerea mea.

| loredanadanila a răspuns:

Nu ai cum sa stii daca cineva e chiar bun pentru tine. Daca ea are incredere in el atat trebuie.
Daca totusi ii frange inima, fii aproape de ea cu o cutie cu servetele.