Nu conteaza varsta! El poate va fi mai copilaros decat ea...ca baietii se maturizeaza mai tarziu ca fete insa nu conteaza, daca se iubesc...de ce sa nu isi de-a o sansa? Mai bine sa incerce, poate va fi ceva sau daca nu poate fi o frumoasa prietenie, dar daca nu incearca vor suferii amandoi:el ca nu poate fi nimic si sufera si ea ca l-a facut sa sufere si ca nu poate fi nimic(avand stupida ideea ca baiatul trebuie sa fie mai mare ca fata, de pe vremea bunicii)
Sa incerce! Mult succes si ...sa fiti iubite!
Buna. "ea crede ca este cam mic pentru ea, si ii e asa cumva sa se bage cu el" daca iti place de cineva cu adevarat varsta nu conteaza.
Varsta sau nationalitatea nu conteaza pentru mine cel putin nu stiu pentru voi dar nu vad ca doi ani sa conteze asa mult
Daca intr-adevar ii place de acel baiat va vorbi cu el. Diferenta de varsta nu este o problema atat timp cat exista respect.
Eu zic ca nu conteaza deloc varsta atat timp cat se iubesc
si ar trebui sa incerce sunt sanse mari sa devina o relatie foarte frumoasa
multa iubire:*
Eh ce mare chesti e diferenta intre 2-3 ani mare chestie...mda...eu zic sa se iubeasca in continuare ...nu e asa mare diferenta...
Ciudat, si iubita mea e mai mare ca mine are 18 ani jumate si avem 1 an de cand suntem impreuna si o ducem foarte bine
Banuiesc ca nu constituie o problema diferenta de varsta atat cat timp se plac reciproc, mai sunt gurile rele care comenteaza in legatura cu varsta, dar in viata trebuie sa asculti si de altii si sa faci cum crezi tu ca e mai bine [in cazul asta, prietena ta]
Sper ca prietena ta sa ia decizia corecta si sa fie fericita, si voi sa fiti in continuare prietene
Pupici:*
Buna eu sunt Stefan bin bm:intr-o relatie nu conteaza varstra intre parintii mei ie diferente de 8 ani de zile poti sa-ti dai seama ca ie cam mult nu ie asa mare direnta intre ei doi. Pot sa mai continuie daca se iubesc.si repet varstra nu conteaza.pwpwpw
Atunci cand ai un sentiment puternic pentru cineva nu conteaza varsta sau altceva...important e sa se inteleaga, sa se respecte si sa se iubeasca asta e cel mai important indiferent de ce spun gurile rele...pentru ca mereu vor exista guri rele...
Varsta nu conteaza. daca sa plac sa incerce. nu are nimic de pierdut dupa parerea mea.
Da`i un sfat. incurajaz`o!
Bafta
Da asa e nu conteaza varsta! eu amstat cu un baiat mai mik cu 1 an si era mai inaltut decat mine si nimeni nu a comentat nimic
incearca sa o convingi
ppwpwici!
Prietenia nu trebuie sa tina seama de virsta! Sa vorbeasca, sa se duca la un suc, sa se plimbe in continuare, si ce mai faceau impreuna! Daca se inteleg asa de bine de ce sa se desparta din cauza virstei?
Varsta intr-o relatie de durata conteaza destul de mult. Faptul ca exista unele exceptii, foarte putine dealtfel, in care, desi barbatul a fost mai tanar decat femeia, relatia s-a mentinut, nu este un argument sigur ca varsta nu conteaza. Nimeni nu cunoaste tensiunile care exista sau au existat intr-o relatie pe parcursul timpului si de obicei copiii nu prea cunosc durerile parintilor in planul sentimental. Cei care spun ca varsta nu conteaza se orienteaza mai degraba la prima parte a relatiei si nu privesc efectul acestei diferente pe parcursul relatiei. Pe de alta parte, o diferenta de 2 ani in care barbatul este mai tanar decat femeiea, acum nu este foarte mult dar, in timp, s-ar putea dovedi o alegere destul de proasta. Depinde foarte mult de caracterul fiecaruia dintre cei doi si mai ales de stabilitatea emotional-afectiva a celui mai tanar pentru ca, de regula, el incepe, in timp, sa se simta dezavantajat.
Exista insa un fenomen fiziologic ce trebuie avut in vedere:
"Frumusetea este primul dar pe care natura il ofera femeii dar si primul dar pe care i-l ia!" In aceste conditii, este un fapt vizibil la orice pas ca o femeie se va "trece" mult mai repede decat un barbat de aceeasi varsta cu ea, mai ales daca femeia aceea a dat nastere si la copii. Stresul vietii actuale, responsabilitatile de femeie, sotie, mama sunt o povara care apasa greu pe umerii si viata unei femei si putini sunt barbatii care, dupa casatorie catadicsesc sa ii mai usureze din aceste poveri. In acest caz, daca femeia este deja mai in varsta decat barbatul ei, diferenta aceasta de varsta care se va exprima si in perisabilitatea aspectului ei estetic va deveni si mai mare si s-ar prea putea ca, in timp, sa constate ca este ignorata de barbatul care in urma cu ani se arata incantat de ea, dispretuita si(nu in putine cazuri) inlocuita... Daca nu la modul deschis, oficial, sigur la modul subtil, ascuns...
Sa nu uitam ca barbatii sunt foarte mult conditionati sentimental de aspectul optic, vizual al unei femei, ceea ce nu prea se intampla cu o femeie.
Personal, ma abtin sa recomand prietenei tale sa ridice ancora vietii si sa se aventureze cu toate panzele sus intr-o astfel de relatie pentru ca, chipurile, asa cum se striga pe aici, varsta nu conteaza. Nu conteaza astazi, dar se prea poate sa conteze maine...si maine va fi prea tarziu sa mai faca intoarsa calea pe care s-a angajat. Nu ma aventurez nici sa-i spun sa nu se incurce cu respectivul baiat, este o decizie personala si este responsabilitatea ei sa gandeasca bine, sa caute sa-l cunoasca foarte bine.
Viata i-a invatat pe oameni ca intr-o familie, ca sa existe totusi premiza unei stabilitati de durata a relatiei, este bine ca femeia sa fie mai tanara decat barbatul.Aceasta lectie este inca practicata pe toata fata pamantului, de la tarile din lumea a treia pana la cele mai civilizate. Daca cativa "inteligenti" cred ca ei stiu mai bine decat milioanele de familii care stau inca pe acest principiu "din vremea bunicii" cum, ignorant si ironic se exprima aici cineva, sa incerce ei varianta lor. Dar sa o incerce pe pielea lor. Prietena ta sa gandeasca matur pentru ca o relatie nu inseamna partasie de trei zile, trei luni sau trei ani ci partasia unei vieti intregi si nu ar fi inca totul daca tinem cont si de posibilitatea venirii copiilor pe lume si tot ce implica aceasta.
In ziua de azi nu mai conteaza varsta caonteaza sa iubesti si sa fi iubita. Si mama mea ii mai mare decat tata cu 2 ani si se inteleg fff bine.Asa ca ii doresc bafta la prietena ta.
Din experientza iti pot spune, varsta nu conteaza. Daca ei doi se iubesc si se inteleg bine. Ar fi pacat sa nu isi de-a o sansa.
Intr-o relatie nu conteaza varsta iar sentimentele daca sunt reale trebuie exprimate si impartasite. Dragostea nu are varsta si e cel mai frumos sentiment din lume.
Intr-o relatie nu conteaza varsta daca se plac reciproc, zi prietenelei tale parerea mea si incearca sa o incurajezi bafta
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: