| MusicMakesmeSmile a întrebat:

Buna[o sa fie o poveste cam lunga dar chiar am nevoie de ajutorul vostru]am un prieten de o saptamana si 2 zile. el i nvara a fost ca si fratele meu iar eu ca si sora lui. dar m-am indrogstit de el. si m-am pus cu el...doar ca in aceasta saptamana si 2 zile nu ne-am vazut deloc. pentru ca nu prea avem timp. weekendul asta eu am fost plecata. eu stiam ca el e foarte bolnav dar mi'au spus vreo 3 prieteni ca au stat cu el afara si ca el nu avea nimic, nu parea racit, si era foarte bine dispus. o alta prietena mi-a spus ca poate el ma mintit c ae racit ca sa nu se vada cu mine.si eu mi-am pus intrebarea asta...pentru ca nu m ise pare ca ia iubeste desi eu il iubesc foarte mult.Nu stiu ce sa fac nu a mai intrat pe mess de vreo 2 zile pentru ca nu cred ca il lasa tatal lui. si nu sti uce sa fac. imi zice ca ma iubeste din caund in cand si ma alinta. dar eu cred ca face asta din obligatie. nu stiu ce sa cred.acei 3 prieteni mi'au mai zis ca ei stiu c ael sa puscu mine doar de gura unui prieten de'al lui. ce sa cred? ce sa fac? [ps:mai am un prieten pe carel iubesc foarte mult iar el spune ca e idnrogstit de mine.si de fapt se vede asta prin gesturi si prin comportament. sa ma pun cu el? sau sa raman cu actualul?]

1 răspuns:
| tpuu a răspuns:

E cam complicata :p. Hmm. pai poate o sa ai timp sa vb cu actualu si sa lamuriti cum ar fi "timpul adevarului " sa spune-ti tot, dp parerea mea este un joc care ar putea sa mearga. daca el are curajul sa spuna. adv. in primul rand baiatul acesta daca te-ar fi iubit cu adv fff mult. ar intra "in gaura de sarpe " ca sa vb cu tine, chiar daca nu il lasa tatal lui. pentru ca faci orice pentru persoana iubita happy. acum depinde si cum percepi tu lucrurile!happy. Ar fi bine sa spui ca vrei o pauza, pana nu iti spune el [poate] niciodata nu spune niciodata. deci sa revenim ia o pauza. si vezi ce se intampla daca se cupleaza cu o fata sau nu. daca da inseamna ca a stat cu tine din cauza gurei prietenului sau. si vei vedea cu baiatul care iti face curte laughing. parerea mea este ca ceea ce am spus eu te va ajuta. acum tu decizi daca o vei lua in considerare sau nu.tongue.Succes