Sunt de parere ca asta nu e un motiv ca o casatorie sa nu se consume, nu trebuie sa conteze acest lucru.Nu e treaba parintilor viata sexuala a copilului
Sunt atatea cupluri care se casatoresc cu copii care nu sunt ai lor.
Eu zic sa te gandesti mai bine.Parintii lui se vor baga si dupa ce va veti casatori.
Nu cred ca aceasta casatorie va tine.
Pai ce, ei o sa stea de fata in noaptea nuntii, o sa joace camasa? De ce ar trebui el sa le spuna parintilor istoricul tau sexual? Si de ce vorbiti deja de casatorie?
Acum pe bune, ori minte pentru ca nu vrea nimic serios cu tine, ori e controlat de parinti in ultimul hal. Oricare varianta ar fi... fugi cat mai departe!
Daca intrebi asa ceva sigur esti ori tu ori el ori machedoni ori rromi,se pare ca inca nu au evoluat suficient cat sa nu se mai impiedice de o chestie atat de minora,daca stii ca isi doresc asa ceva pentru fiul lor si tu nu corespunzi, mai bine iti vezi de drum, vei avea ochii scosi toata viata pentru asta si nu vei duce o viata fericita, astia nu au lecuire, tot prosti raman
Asa ceva...te cauta ma-sa si tac-su intre picioare?
El le explica alor lui ca tu esti sau nu virgina? WTF?
Ce treaba au ai lui cu voi in pat? Nici la rromi nu se mai joaca cearceaful atat de des pe cat se facea odata si nu le mai intreaba nimeni daca sunt sau nu virgine atata timp cat ei le iau. Serios acum...revino-ti si ia-ti un barbat normal la cap care intelege ca parintii nu au de ce sa fie implicati in viata lui sexuala.
Cu siguranta ca nu o va cauta intre picioare dar va cere dovada virginitati.
Chestie de mentalitate
Pai asta si spuneam..nici macar la rromi nu se mai joaca cearceaful, doar nu i-or cere fix lui ma-sa si tac-su dovada ca a sangerat. Si daca avea fata ghinion si fiind virgina nu sangera? Ce faceau?
Ih, ma enerveaza maxim mentalitatile astea imbecile si invechite.
Cred ca nici preotii nu mai impune asfel de chestiii
Minte-i că himenul s-a rupt în urma unui exercițiu de aerobic încercat, sau etc
Dany_Daniel_1998 întreabă: