| cristiyana a întrebat:

o sa fiu directa.maine fac 17 ani si sunt virgina.nu regret nimic, imi polace asa cum sunt si imi place ca toti baietii care au fost cu mine m-au inteles si m-au sustinut.acum sunt cu un tip care e cu un an mai mare. i-am zis de la bun inceput ca n-o sa se intample nimic si a zis ca nu e problema. faza e ca el a stat cel mai mult cu o fata 2 luni si nu prea a tinut la niciuna. el era genul de baiat rau, pana ne-am combinat si "i-am pus eu capac". inainte statea cu fete si la care nu tinea si la care tinea, dar orikt ar fi tinut el nu accepta pe niciuna fara sa se culce cu el, pana la mine.mai avem potin si facem 4 luni.ne-am intalnit de cateva ori la el acasa si mereu incerca sa ajunga mai departe, dar eu i-o taiam din prima si accepta. a zis ca e de acord si cand va fi momentul va fi. ei bine azi am vb cu el la tel si dintr-o vrajeala in alta m-a intrebat daca il las sa-mi faca sex oral... m-a socat pur si simplu.eu nu sunt de acord cu lucrurile astea, mi se par scarboase.si nici nu vreau sa ma culc cu el pentru ca mi-e foarte bine asa. a zis ca el e de acord cu orice as spune eu dar ma gandesc ca totul nu va merge la infinit. ce sa fac. ce credeti de fapt? dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Felicitari crystina:* in sfarsit o fata cu capul pe umeri.Ai facut ff bine ca l-ai refuzat trebuie sati respecte parerea ta.Eu sunt baiat si eu am 17 si tot virgin sunt si nu am de gand sa ma schimb vreau sa raman asa pana in noaptea nuntii.Stii daca analizezi mai bine vei descoperi ca e mai inteligent asa:nu exista riscul de sarcini, nu exista riscul de boli venerice, iubirea dintr sot si sotie va fi mai intensa si nu in ultimul rand e pacat amre sa faci sex in afara casatoriei.Nu miau umplut parintii capul cu bazaconii am ajuns singur la concluzia asta.Si in legatura cu baiatul daca zici ca a facut sex cu toate celelalte inaintea lui nu inseamna ca tu esti incuiata si veche ele sunt parasute si c*** sa nu te lasi intimidata de chestii de gen ma despart de tine daca nu facem sex...e cam obsedat si afemeiat prietenul asta al tau. Apreciez enorm fetele ca tine.Respect:* sa ramai asa. Funda?

19 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Poi pentru inceput la faza cu dezvirginarea trebuie sa ai grija ca e un moment ce til amintesti toata viata trebuie sa fie frumos :X cea ce inteleg eu e ca el iti bate apropo-uri de la un oral. treci la un anal. si dupa aia in pasarica :X acum faci ce vrei chesstia cu dezvirginarea se face cand simti ca iubesti acea persoana speciala caaare si ea la randu iei te iubeste fara asi bate joc de tine dupa ce faceti dragoste te pup bft

| mgtow a răspuns:

Se vede ca el e interesat in fantezii sexuale si asta inseamna ca omul e disperat. Mai bine ii zici ca tu vrei sa fii cu un baiat linistit nu cu un cicalitor care vrea limbi si sex de fiecare data cand mergi la el sau vine la tine.

| UuuLaaLaa a răspuns:

Nu o fa dragawinking... Chiar iti este bine asa. Nu o face pentru ca mai tarziu o sa-ti dai pumni din cauza asta!

Ai grija de tine. Ma bucur ca esti virgina la 17 ani. Putine fete mai sunt la varsta asta sad. Felicitari si tine`o tot asa kiss

Răspuns utilizator avertizat
| lolly a răspuns:

Draga mea, baiatul daca te streseaza la cap cu `culcatul sau cu oralul` cand tu i-ai spus ca nu se va intampla nimic,este obsedat de chestia asta, si probabil dacanu vei accepta cum a spus el `nu va merge pana lainfinit` te va lasa daca nu o sa vrei cat de curand posibil.Ti-ar trebui un baiat cuminte care sa te inteleagacu adevarat, cine te iubeste te asteapta, cine nu... se grabeste si cat mai repede. Nu te lasa dusa de val.simt ca e un nemernic daca iti spune si asa direct si daca i-ai spus Nu o data, si a incercat de cateva ori. treaba ta eu as renunta la el daca as fi in locul tau, e spre binele tau.Probabil vei intelege mai incolo. Daca a spus ca nu va rezista la infinit, iubirea nu are nevoie si de `sex` ca sa reziste. Sper sa-mi asculti sfatul.Ps : da-mi un mesaj privat, cu ce o sa faci. si parerea ta despre ce ti-am spus.iti urez baftahappy

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Sincer mai asteapta sunt doar 4 luni e cam putinsad. dar sti cum e nimeni nu se schimba dintr o data. app de pr tau.mai stai cateva luni si daca iti va demenstra ca merita,, ce ai de pierdut tongue dar daca vezi ca nu mai are rabdare.si te grabeste mai bine ii zici pa ca e logic ca lucrul ala il vrea tongue

| loveispain a răspuns:

Cristina daca tu nu vrei si te simti ok asa km esti eu cred ca mai bine stai cuminte.nu e nici un rau sa fi virgina si este de apreciat. daca zici ca el te intelege mai bine vei face cand te vei simti tu pregatita.nu trebuie sa faci sex cu el doar de dragul de a face sau pentru ca zice el, cel mai bine ar fi sa o faci cand simti u.nu te lasa dusa de nas si daca el chiar te iubeste asa cum esti sunt sigura ca va fi alaturi de tine si te va sprijini pana va fi momentul potrivit si cand vei dori tu sa o faci. sper ca te-am ajutat.bafta :*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te încura cu astfel de persoane că o să ai de suferit!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai,invata sa scrii corect si sa iei pauze.winkinghappy
Ziceai ca tu,,i-ai pus capac,,.Dar tie iti va pune,,capac,,unu'? Gandeste-te.
Si dupa ce o faci,crezi ca o sa mai fii interesanta pentru el? Baietii si-asa nu aduc nimic bun,sincer!
Mai pune mana pe o carte si lasa baietii, ca o sa-ti puna,, capac,,.

| Al3xysS a răspuns:

Dupa parerea mea, esti prea mica sa faci orice fel de sex. Dai un raspuns negativ, daca nu esti pregatita, iar daca cu adevarat iti doresti asta, suna-l si spune-i ca "DA". Un sfat: Asteapta momentul potrivit pentru tine si corpul tau!
Sper ca te-am ajutat.:*

| Graphee a răspuns:

- Mai bine caută pe altcineva, care nu este ca el. Doar vorbele sunt de acel băiat... Îţi zice că te aşteaptă, şi când 'colo, e un disperat. happy Găseşti tu băieţi, vorba 'ceea *lumea e mare*.

| Nancy a răspuns:

Hahahalaughing)baiatul te asteapta si te iubeste si i-ai pus capacrolling on the floor))asa te-a mintit elhappydraga mea rolling on the floor))Daca tu chiar ii puneai capac la baiatul asta si el chiar te iubea nu te intreba mereuhappy si nu incerca sa faca chestii de genul cu tinehappy Eu sunt cu prietenul meu de 1 an si sunt virgina si nu a incercat niciodata sa facem cand am ramas singuri, nu mi-a propus niciodata pentru ca stie ca nu vreau si tine la mine si asteapta pana cand sant eu pregatitahappy Si + ai venit pe forum sa ce? Sa ne intrebi daca te f. sau nu? Pai uite daca vrei sa ajungi proasta lui asta poti happy Daca vrei sa ai amintire toata viata, ba chiar sa ramai cu acel baiat cu care o facihappy eu in sugerezi sa nu o faci cu tipul asta straight face mai ales dupa 4 luni.pfhappy Hai Succes!

| Carnage a răspuns:

Prima data:bai a incercat a-2-a oara:Nu A-3-a oara:zi ca e obsedat si despartete de el tie iti trebuie un baiat nu timid, fatalau dar nici un obsedat sexual practic iti trebuie unu care are capul pe umeri xd

| Mayar a răspuns:

Nuu! Dupa minim 8 luni dupa ce esti cu el atunci iti poti pune intrebare asta. acum in nicun caz!

| answer a răspuns:

Nu ii face jocul; el incearca sa te seduca, iar daca nu ai experienta, va reusi; de-asta vrea sa iti faca sex oral, pentru ca asa probabil ca va reusi sa te bage in patul lui! Ai grija ca esti pe punctul sa-ti iei teapa vietii tale! Nu accepta asemenea chestii de la el! Eu zic ca probabil ii place mult cum arati si de-asta a stat mai mult cu tine, dar tot pentru sex sta! Nu te mintii singura!

| alylove15 a răspuns:

Am fost cam in aceasii situatie cu tine asa era si prietenul meu si el era tot genul care nu statea cu o fata fara sa faca sex...dar e asa de indragostit incat nici nu a mai batut vreun apropo dar vad ca la tine inca continua...totusi daca a acceptat conditiile tale inseamna ca simte ceva pentru tine, deci daca mai bate apropouri ar trebui sa ii spui ca daca mai continuu va despartiti si daca te iubeste nu va renunta.

| deutzadeea_7402 a răspuns:

Pai daca tu crezi ca este bine sa faci cu el sex oral spune-i ca vrei si daca inca nu esti pregatita pentru a face pasul asta spune-i, deoarece din cate am inteles eu a spus ca accepta orice raspuns deci gandeste-te bine ca mai tarziu sa nu regreti decizia luata deci bafta. Sper ca ti-am fost de folos.

| XK a răspuns:

Mandrestete ca esti virgina, si nu iti oferi virginitatea atat de usor, este mai incitant pentru un baiat atunci cand asteapta mai mult(te va dori mai mult)

| Haose a răspuns:

Ce inteligenti astia de mai sus... de parca ar murii sau de parca ar ramane insarcinata daca ii face sex oral