| PιxιeLovesYa a întrebat:

O sa incep cu inceputul (e o poveste destul de luuunga...): eu si prietena mea cea mai buna ne stim de 13 ani, timp in care am fost nedespartite. Ea e cu trei ani mai mare decat mine, de aceea mi-a fost ca o sora mai mare, ca o mama in anumite cazuri. Vara trecuta, din plictiseala, ne-am apucat amandoua de Metin. Pe mine nu m-a prins jocul, dar ea a ajuns sa traiasca intr-o lume virtuala, sa se implice atat de mult in relatiile cu oamenii din joc, sa le dea poze etc. Pe mine una ma ingrijoreaza acest lucru si ma deranjeaza fiindca noi nu mai vorbim decat despre Metin, despre toti baietii de acolo, iar atunci cand ne-am certat i-am spus ca ma deranjeaza sa ma simt a 7-a spita la caruta in relatiile ei cu oamenii aia (cam dubiosi), sa ma neglijeze pentru niste unii care profita de ea. Nu ne-am mai vorbit vreo doua zile, dar acum ne-am impacat, cu conditia ca ea sa se schimbe, dar nu prea isi tine promisiunea. Ce sa fac sa o scot din lumea ei virtuala, pentru ca nu vreau sa pierdem prietenia? (Scuzati categoria, dar este cea mai vizionata)

Răspuns Câştigător
| Amalia_3068 a răspuns:

Stiu cum e treaba cu metinu. Eram cu un baiat, care credeam ca e perfect pentru mine, insa cand nu eram online se saruta cu toate pupezele, dar picatura care a umplut paharul a fost cand m-a intrebat daca poate sa o sarute pe o fata. Bineinteles ca am acceptat, credeam ca glumeste, dar fata aceea era de fapt iubita lui. A 2-a zi auzeam prin oras ca X s-a pupat cu mine. Atunci am renuntat la metin, practic cazuse cerul ep pamant pentru mine.
Chiar si acum mai tin la el, si crede-ma ca stiu cum e sa fii dependent de acest joc. Nici eu nu imi bagam in seama prietenele, si regret asta pentru ca eram pe punctul de a le pierde, aveam in cap numai metin, nimic nu ma putea opri, renuntasem chiar si la invatat.

Daca vei face cum a spus A3tius, probabil aceasta intrebare o sa o framante si o va trezi la realitate. Incearca sa ii explici ca prietenii de pe metin se duc, ( in cazul meu nu mai stiu nimic de niciunul) insa prietenia voastra poate dura pe viata.

Mult noroc!

1 răspuns:
| A3tius a răspuns:

Aveam si eu prieteni d-astia. Leam zis ferm: uite care-i faza ori lasi dracu jocu, ori PA. Pe scurt Ori YO ori Jocu`. Spune-i asa dar fii tare si fara lacrimi in oki. Asa testezi si prietania voastra... FUNDAA