anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa scriu aici pentru ca am nevoie de mai multe opinii care sa ma ajute sa inteleg un lucru. E un coleg la facultate care se tot uita la mine insistent si imi zambeste, dar nu stiu de ce nu indrazneste sa imi vorbeasca. Ca sa ii dau de inteles ca nu imi este indiferent i am trimis o cerere de prietenie pe facebook, care verificand mai tarziu am realizat ca a fost respinsa de el si nu pot intelege de ce.
Pareri? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

E bătut în cap, evită-l.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Posibil sa fie batut in cap cum se zice mai sus ori ai interpretat tu gresit chestiile facute de el si de fapt nu da 2 bani pe tine. crede-ma, daca te placea, dupa cererea de prietenie, te saturai de cate ori te baga in seama pe fb.

| Quassaar a răspuns:

Poate ți-a respins cererea fara sa dea atenție deosebita celui care ii cerea prietenia. Mi se întâmpla si mie sa nu recunosc o anumită persoana pe facebook. Ai putea sa faci tu pasul atunci când sunteți apropiați. Să-i spui in spirit de gluma despre faptul ca te-a respins virtual. In felul acesta îți dai seama de intențiile lui. Succes! happy

| Nicux1 a răspuns:

Lasa-l sa-si joace rolul.Crede-ma ca-l face bine.

P.S.:Sper ca ai suficienta personalitate incat sa nu te iei dupa cei de mai sus.happy