Uneori persoanele fac ceea ce chiar nu vor. asa am vrut si eu. si daca chiar te iubeste va stii ceea ce e mai bine pentru voi.
Timpul le va rezolva sau poate vei gasi pe altul. dar pana la liceu.[cand vei intra tu ] cauta si pe altcineva. daca poti stiu ca e greu dar asta e .
Poate daca nu erai "confuza" atunci, nu mai erai in situatia asta acum. Problema se pune asa: cand tu ceri o pauza unui baiat si te impaci dupa aceea cu el, el va fi sigur (muuulta vreme) ca risca sa te piarda iar, oricand. Stii cum e, dupa ce te-ai fript o data... Logic, el fiind in alt oras, se gandeste ca sunt sanse maxime sa te piarda iar, mai ales ca nu iti poate fi aproape (se stie ca distanta afecteaza multe relatii). Si atunci, chiar daca te iubeste, prefera sa nu mai riste iarasi sa te vada "confuza". Daca nu cereai pauza aia, acum avea incredere in sentimentele tale si erati impreuna fara probleme. Iubindu-te enorm, l-ar durea prea mult sa ii mai ceri o pauza sau sa te desparti iar de el. Nu ai cum il convinge sa riste iar, cand el stie ca a patit-o deja o data cu tine.
In primul rand gandeste-te ca dragoste cu forta sau mila nu se poate, probabil pe el pauza l-a afectat foarte mult. asa am patit si eu, i-am dat papucii inainte sa ma gandesc de doua ori iar apoi l-am cautat zile in sir, intr-un final m-a iertat iar acum avem 3 ani si 2 luni impreuna. probabil trebuie sa insisti mai mult mai ales daca spui ca inca tine la tine! bafta
Da, ai gresit cand ai vrut sa iei asa zisa-pauza. El a acceptat pentru. ca te iubeste, din cate zici, desii poate nu vroia. Poate ca cel mai bine ar fi sa astepti, ca timpul le rezolva pe toate, chiar daca te doare. Mai exista si varianta ca el sa-si fi gasit pe altcineva acolo, si nu-ti zice deoarece vede ca inca ti la el. Numai bine, si ai grija. :*
Pai ew cred ca al trebui sa il uiti pentru ca nu mai are rost sa inkerki dcaka el nu vrea...nu ai cum sa il obligi...
Cel mai bine e sa treci peste daca el nu mai vrea sa mai fiti impreuna nu ti mai raspunde la telefon, la mesaje, ar fi bine sa l uiti sa te iei de scoala si sa treci peste ca nu i singurl baiat de pe pamanat si nici ultimul. Am trecut si eu prin asa ceva si sincer am mai dat sfaturi si cred ca e cel mai bine sa iti vezi de treaba ta. Daca la un momendat o sa apara la tine si o sa si ceara iertare ca nu a vrut sa fie cu tine cu inima in dinti ii raspunzi exact ce ti a zis si el. nu te lasa doborata. iubirea e foarte frumoasa dar trebuie sa stii cui sa i o dai. imi pare rau ca ai patit si tu la fel ca mine si capu sus.Don't worry be happy! citatul asta ma ajutat pe mine sa trec peste.Ai o singura viata trebuie sa te distrezi, sa suferi da intotdeauna trebuie sa ai capul sus pup si ai grija de tine
Ar trebui sa mai vorbesti cu el ar trebui sa se gindeasca mult la ceia ce face caci daca te iubeste se va intoarce el inapoi orce fiinta daca iubeste tot iubit vrea sa fie!
Si mie mi s-a intamplat ceva de genul acesta ca am placat din Romania in Italia si ma tot tineam de u baiat, el tot baga scuze ca suntem departe si asta.nu inteleg daca te mai iubeste de ce nu vrea sa reluati relatia incerca sa il uiti daca tot o s'o tina asa nu faci decat sa suferi si sa te gandesti la el! este baiat si este la liceu sigur o sa fie cu alta nu pune sentimentele in prin plan ca noi fetele
V'beste ca el si zii ca lipsa lui te face sa suferi! poate ca si el simte la fel. Cel mai bine e sa'i dai o intalnire si sa'i zici ce simti! noroc si sper sa te impaci ca el!