| anonimbrasov8 a întrebat:

O sa sune cam ciudat dar asta e. Am si eu o nelamurire. Plac pe cineva de ceva timp 1-2 luni -suntem prieteni buni, vorbim foarte des,i-am dat de inteles ca o plac. Uneori simt acelasi lucru de la ea, dar alteori mi se pare ca vrea sa ramanem doar prieteni,mentionez ca fata respectiva este zodia" varsator" si este foarte dificil de cucerit. Cum sa fac sa ii fur inima, eu cred ca am sanse :d. Multumesc

Răspuns Câştigător
| sabyna_6645 a răspuns:

Buna! si eu sunt fata si sunt in zodia varsator! si sa stii ca ai dreptate cu chestia ca sunt greu de cucerit. in primul rad ar trebui sa stiu cati ani ai, dar hai sa o facem si asa : 1. fai multe complimente!
2. daca face glume, mereu sa razi
3.stai mereu pe langa ea
4.fai mereu pe plac.
5. vorbeste cu prietena ei cea mai buna si intreab-o ce-i place cel mai mult!
sper sa o cuceresti usor!

| anonimbrasov8 explică (pentru sabyna_6645):

Am 18 ani ea are 17
ma gandeam si eu la varianta care ai spus-o tu, sa ma ajute prietena ei big grin
multumesc

| anonimbrasov8 explică (pentru sabyna_6645):

Am 18 ani, ea are 17! multumesc!

6 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

E usor de acum - daca ai vorbit de ceva timp cu acea persoana o poti intreba daca vrea sa iasa cu tine la o plimbare sau altundeva.
Atunci o poti intreba ce simte pentru tine si ii poti marturisi ca iti place de ea si ca vreti sa fiti impreuna.
Daca ea a vorbit cu tine de 2 luni si i-a placut, crede-ma ca nu are cum sa nu accepte!
Fa-o sa se simta bine in preajma ta.
Succes! happy

| sharlyn a răspuns:

Mda si mie imi place de un baiat care este varsator si este greu de cucerit. vorbim deja de 8 luni si nu am reusit...asa ca bafta:*

| andr33utza12 a răspuns:

Daca zici ca deja sunteti prietene si ca ai sanse spune-i ca o placi si daca si ea simte ceva pentru tine. inima eu furi pe parcurs. daca te place si ea cuplativa si cu aceasta ocazie vei avea timp treptat sa ii furi si inima happy bafta! kiss

| Nyku333 a răspuns:

Cand iesiti si voi de la scoala invit-o la un suc sau o prajitura ceva.Si nu iti fie rusine chiar daca nu vrea sa mearga nu o sa iti zica in fata o sa zica ca are treaba sau ceva. Daca o sa mearga cu tine cand vezi ca o sa se simta bine spune-i si tu tot ce simti despre ea.