anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! O sa trec direct la subiect, sunt virgină, iar iubitul meu la fel și vrem sa ne incepem viața sexuala. De la începutul lunii am început să iau anticoncepționale, pentru durerile din acea perioadă, nu pentru asta. Am stabilit să folosim mereu prezervativul, doar că nu sunt convinsă că acele pastile mă protejează, precizez că le iau în fiecare zi la aceeași oră și până acum nu am ratat niciuna. Deci sunt cumva sanse sa rămân? Mă gândesc că în caz de se întâmplă un "accident", neavând niciunul experiență. Și in pauza de 7 zile sunt protejată? Am căutat pe diverse site-uri, unele spuneau că da, altele nu. Nu știu ce să mai cred. Iar cei care au de comentat că nu ar trebui sa o fac până la căsătorie, sa se abțină. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Da, esti protejata, avand in vedere ca acesta este scopul lor principal.

Ai protectie inclusiv in pauza de 7 zile, cu conditia sa le iei in fiecare zi (din cele 21) la aceeasi ora si sa nu uiti sa incepi noul blister imediat dupa pauza de 7 zile, deci fara intarzieri.

Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Visereale a răspuns:

Dar de ce sa o faci?

| AmedeeaBeea a răspuns (pentru Visereale):

Pentru că am o relație de lungă durată, nu de câteva luni și îmi iubesc iubitul foarte mult, iar asta e alegerea mea. Nu înțeleg rostul întrebării.

| Visereale a răspuns (pentru AmedeeaBeea):

Doar intrebam.nu e ca si cum tie sete si trebuie sa bei apa daca nu poti sa mori.

| AmedeeaBeea a răspuns:

Ce gândire învechită!