Pai nu ai ce sa. i faci sa nu te mai placa. O sansa ar fi sa te comporti urat cu el ca sa inceapa sa te urasca, dar nu. i frumos, lasa. l sa te placa, simte. te bine ca cineva oricine ar fi te simpatizeaza, atata timp cat nu ai nimic cu el de ce sa te deranjeze?!Nu il bagi in seama pur si simplu si e ca si cum nu ar exista. O seara placuta!
Cauţi dreptatea? Caută uşa şi ieşi! Dar ieşi tiptil să nu te auzim niciunul!
Probabil e prostul clasei ca te place! Cand vad toate copilele astea ce impresii au in cap.pff. Si daca vine unu cu 2-3 ani mai mare ca voi, nici nu stiti sa legati 2 cuvinte. Dar na, tu il faci pe saracul baiat prostul clasei.
Si ca sa-ti raspund, ii poti spune frumos ca nu vrei sa ai nici o treaba cu el.
App : esti o vaca cu cabina
Nu-l baga in seama, nu vorbi cu el, ignora-l. Cine stie... poate o sa renunte!
Aolo. Asa e si la mine. La mine e cam libidinos si cateodata se da in spectacol. Eu nu ma uit la el cand trece pe langa banca mea si cand zice cate ceva comentez dar mai rar. Pur si simplu nu. l bag in seama.
Sper ca ti.am fost de folos.
Si eu cunosc vreo 2 cazuri de acest gen...
e chiar naspa
da nu dispera...nu il baga in seama, dar incearca(daca vrei bineinteles) sa nu ii ranesti sentimentele
cred ca toate se vor rezolva de la sine
daca nu...nu prea ai ce face, nu ii poti controla sentimentele
Comporta-te urat cu el sau nu il baga in seamna.Si poti sa ii faci ras in fata clasei sau ceva de genu...gasesti tu ceva
Onny, Onny, Onny. Eu doar spun ce imi zic ceilalti colegi Si trebuia sa o spun scurt. Si imi dai tu un pistol?
Daca esti in generala poate ai dreptate pentru ca acolo pot fi copii cu 9 si 10 si cu un caracter bun dar pot fi si extrema cealalalta, dar la liceu te-as putea contrazice pentru ca ati intrat amandoi cu aceiasi situati si nu cred ca esti mai presus ca el iar dariana are dreptate, ce te deranjaza? lasa-l sa viseze
u esti mai proasta ca el caci il faci prostu clasei
esti praf impusca-te si iesi de pe situl asta
Fa' da' tu esti proasta? chiar nu-ti dai seama ca proasta esti tu daca intrebi asa ceva? e prost el ca te place
Parca vad ca peste vreo 2 ani esti aici plangandu-te ca nu te mai place nimeni, ca esti o grasa, ca ai sanii pana la genunchi etc etc.Nu poti face pe cineva sa nu te placa+ nu il fa prost, daca ar zice cineva de tine ca esti proasta ti-ar pica bine? Uite cum e... dupa parerea mea esti ce-a mai proasta din curtea scolii!
Anonim519 întreabă: