Daca nu ai deloc inspiratie inseamna ca nu il iubesti atunci cand iubesti iti vin in minte cuvinte dulci si altele, trimite ceea ce simti tu nu ce simt altii este mult mai frumos si va aprecia mai mult atunci cand esti tu! Funda
Iubitule de cand suntem impreuna tin din ce in ce mai mult la tine cand sunt cu tine sunt cea mai fericita de pe lumea asta.ma bucur enorm de mult ca suntem impreuna. te iubesc
"Dragul meu, de cand te-am vazut inima mea s-a inaltat la cer si ingerasii au inceput sa cante ca la intrarea in rai. Am crezut ca sunt moarta, apoi am aflat ca ma iubesti si mi-ai incins inima... mi-ai dat foc. Mi-ai dat viata si am devenit o pacatoasa. Te iubesc precum iubeste @annachickenbanana budinca. Te sarut precum saruta popa moastele sfintei Parascheva. Te ador precum soarele adora pamantul si-l fte zilnic cu atata ardoare...
Dragul meu triceraptos, i lav iu and iu meid mai stomac meic nois."
Nici eu nu prea am inspiratie.
Te iubesc! Asta este cea mai sincera declaratie daca ii mai dai si un pupic pe frunte cade lata
Tu chiar esti nesimtit . Am vazut mai multe raspunsuri de ale tale si toate sunt asa... Care e problema ta?
KamiKaze31 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: