Este o lege nescrisa a naturii, NICIODATA, dar absolut niciodata sa nu iei iubitul/iubita prietenei tale! Cauza este ca-ti distrugi prietenia pe veci.
Ea a fost cea care a rupt lantul prieteniei voastre cand a devenit iubita lui, imediat dupa ce v-ati despartit. Asa ceva nu poti face celei mai bune prietene, mai ales daca iti pasa de relatia aia. S-a dovedit ca ei nu-i pasa de prietenia voastra si acum, dupa toate incurcaturile astea, este bine sa uiti de amandoi si sa-ti cauti un baiat sincer si afectuos, cu care sa fii impreuna!
Uita de cei 2 din povestea ta, nici unul din ei nu-i mai pot fi prieteni buni, sau iubit!
Uită-i pe ambii, eventual trimite-le o scrisoare cu "cele mai bune intenții", ceva finuț, subtil. Acum ai nevoie de VOINȚĂ şi PUTERE să treci peste. Vei trece peste şi vei vedea că cei doi se vor despărți, dar tu vei avea deja pe cinea SAU nu, dar NICIODATĂ să nu te mai întorci la ei.
Din momentul in care prietena ta s-a combinat cu el trebuia sa inchei orice discutie cu ei . Scopul nu scuza mijloacele in cazul asta.Nu te merita.
Scuzați-mă pentru scris dar am scris de pe telefon va mulțumesc foarte mult am încheiat orice relație cu ea pana la urma indiferenta doare cel mai tare.
Curiozitațibărbați întreabă: