Trebuie sa intelegi ca nu ai avut si nici nu ai un asa-zis prieten: ai avut o incercare esuata.
Daca ai numarul lui suna-l, si invita-l la o plimbare, suc, etc.
Acum daca tipul simte ceva pentru tine, nu o sa te refuze, daca da reinvital dupa 2 zile. Daca te refuza si a doua oara cauta altul ca l-ai pierdut.
Apoi la intalnire discutati despre indiferenta lui, despre sentimentele tale fata de el, si despre orice va mai trece prin cap.
Punete putin in locul lui. Daca tu ai iesi cu un baiat, i-ai spune ca il iubesti si el nu zice nimic, iar comportamentul lui fata de tine e la fel sau mai rece ce ai crede de acea persoana? Ai mai sta langa el? Daca il iubesti arata-i lucrul asta. Oferai afectiune, atentie, respect. Daca nu, nu inteleg de ce il mai ti langa tine? E mai bine sa inchei relatia si sa cauti un baiat care sa te atraga si langa care sa te simti in largul tau. Nu inhibata.
Sper ca am fost de folos.
Spor.
Ai fost de mare folos dar nu inteleg de ce ma judeci ca fiind rece, pana acum consider ca i-am aratat destula afectiune dar am facut asta prin fapte, nu prin vorbe
Ar trebui sa vorbesti cu el, sa il intrebi ce s-a intamplat de are atitudinea asta fata de tine!
Doar el iti poate da un raspuns concret, adevarat si in felul asta, puteti reglementa lucrurile. Daca ai sentimente pentru el, nu ezista sa-i spui! Uneori, simtim nevoia sa auzim un ''te iubesc'' de la persoana iubita.
Noapte buna
La ce te-asteptai? El s-a deschis in fata ta si tu nimic. Ai vrea sa-ti cada la picioare doar pentru ca esti fata? Spune-i si tu ce simti, lucrurile vor fi mai frumoase...